nlyoya Kızlar biagaia kullandık geçmedi. Sap samplexe geçtik şimdi doktor önerisiyle sizde etki gösterdi mi?
ayse98 nlyoya ben kullanıyorum metsil ve sab simplex biraz fayda ediyo oğlum kolik benim gazı çıksada ağlıyo hep bitmiyo gazımız hiç
Mslln nlyoya o kadar para vermeyin. Metsil le eş değer olduklarını okudum. Metsil alın diye tavsiye edebilirim. Zaten gazlı bebeğe ne alsanız fayda etmiyor. Sürekli kucakta salla dur. 4 aylık oldu kızım hala gece gaz için uyanıyoruz
Canss3535 nlyoya biogai gaz gamllası değil bağırsak düzenleyici ben samp simplex günde 3 kere 10 damla biogai 5 damla 1 kere kullanıyorum gaz damlasiyla kullanılıyor
nlyoya ayse98 sizinki kolikten kaynaklı olabilir sanırsam. Bizimki karnını çeke çeke ıkınıyo uykusu açılıyo bir anda.
ayse98 nlyoya gaz masajı yapın sürekli.yüzüstü yatırın yanındayken öyle de rahat ediyo benimki gazda çıkartıyo bazen baskı oluyo ya karnına
nlyoya Mslln özel sağlık sigortamız var verdiğimiz paranın %80 nini geri alıyoruz para o yüzden skntı degil
ayse98 nlyoya bende mama veriyorum doğduğundan beri sütüm kesilmeden önce emerken gazını rahat çıkartıyodu