DanLa Merhaba anneler. Sütüm son 1 haftada baya azaldı 5 aylık bebeğim doymuyor formül mama vermeye başladım şuan elimde evolviya var eczaneden onu almış eşim. Sıcaklığını kontrol ederken tadına baktım baya şekerliydi 😔 bütün formül sütler böyle tatlı mı ? Siz hangi markayı kullanıyorsunuz bebişlerinize önerileriniz nelerdir
Asu44 DanLa ben aptamil kullanıyordum daha sonra bebelac gold a geçtim aptamil daha şekerliydi bebelac şekeri daha Az geldi bana tadına baktigimda
Egesem DanLa bebelac gold kullanıyorum kendi sütümün tadıyla aynı geliyor tadı orta şekerli.. başka mama kullanmadım ama gold aynı benim sütüm gibi geldi bana
MuhammedAmine Egesem bende onu aldım ilk kez hep pütürlü kalıyor sizdede oluyormu birde çok köpürüyor
Egesem MuhammedAmine dairesel hareketlerle çalkalayın sağdan sola 30sn 1 dk filan o zaman köpürmüyor az da olsa tortu kalıyor evet. aşağı yukarı çalkalarsanız çok köpürür
Melikeakiner DanLa Tadarak şeker anlaşılmaz, anne sütünün tadına baktın mı oda çok tatlıdır. Ben aptamil veriyorum bağışıklığa çok iyi geliyor çok memnunum.
DanLa Melikeakiner şeker değildir içeriğindeki tatlı anlamında şekerli dedim. Kendi sütümüde tatmıştım hiç tatlı gelmedi o baya tatsız tuzsuz derler ya öyleydi neresini seviyo bu bebekler dedik hatta 😂 anne sütünün tadı annenin yediği içtiği şeylere göre de değişkenlik gösteriyormuş
salihayilmaz ben evolva almadım fason mamaymış iyi değil dediler, bebelac gold kullanıyorum, gazda yapmıyor, öneririm canım
DanLa salihayilmaz nöbetçi eczanede sadece o varmış ondan onu almış eşim. Annem kardeşlerim için sma kullandı ondan da memnunduk ama bittiğinde bebelac gold alayım genel olarak herkes onu önermiş
DanLa nisaAnnesi 1 numaralı olanlardan alabilirsiniz kutuların arkasında tarif edilşyor zaten kaç ml e kaç ölçek konulacağı