Sarikuzumalp Ebruemir Ben yaptırmadım ama okuduğum yorumlara göre gidiyor ama, rasping ile değil. Rasping yaptırdıktan sonra bolca su içmenizi yoksa bir işe yaramayacağını söylüyorlar. E zaten düzenli su içince de gidiyor haliyle :)
Azyef Sarikuzumalp görümcem güzel bir diyet+Düzenli yürüyüşle gitti 90 kilodan 65e düştü ve 3 çocuk sezeryanlıydı o göbek gitti görsel bulursam paylaşayım çok iyi geldı ona bende nisan mayısa kadar vermeye çalışayım olmadı onlara başvurayım diye düşünüyorum tabi bir daha gebe kalmazsam 🤪🤪
Sarikuzumalp Azyef Bak görümceyi örnek al 😅 zaten kilo vermenin altın kuralları su siyet spor bunlar yapılınca rasping falan hikaye :)
Htcskzc Ebruemir ayy ne güzelmiş…kesin pahalıdır..zaten cok param olsa gidecem güzellik merkezi ne yeni biri olarak çıkacam..hayali bile güzel😍
Sedaates16 Ebruemir Bu değil ama.buna benzer birşey yaptırdım çok güzel zayıfladım göbek basen bacak hepsi gitti ama bıraktığın anda dikkat edip spor yapmadığım için fazlasıyla geri geldi hepsi en sağlamı diyet 😊
Sedaates16 Ebruemir Karar sizin bir kaç sefer denemiş biri olarak söylüyorum çok kalıcı bir yöntem değil belkide ben kalıcı yapamadım bilmiyorum 😊