Ennnna91 Hanımlar merhaba 5bucuk aylık bebeğim var, kafa düzleşmesi olduğunu farkettim. 15-20 gündür sağ-sol yatırıyorum. Resimde şuanki hali var sizce düzeliyor mu nasıl duruyor. Çok üzülüyorum inşallah düzelir https://www.hizliresim.com/gp2ykum
NilAsyaMom Ennnna91 düzelir annesi. Hep yan yatır. Kafa yastıkları var içi boş. Onlardan al ona yatır düz yatacaksa da. Korkma 🥲
Gul-42 Ennnna91 annem bnı hep sırt ustu yatırmış kafam dumduz valla cok kızıorum anneme bu yuzden sızınkınde bsy yok gıbı canım
Birkucuksayrameselesi Ennnna91 rahatlayin guzel anneler oturma pozisyonuna alisincs zaten surekli yatmayacaklar yattiklarinda da yan yatirrsn. Benim kizimda oyleydi simdi 18 aylik gayet normal duzeldi cok sukur
Gulsum Ennnna91 canım internetten düz kafa yastığı al arastrmistim herkes memnun kalmış istersen sende bi araştır
NilAsyaMom Ennnna91 yatar kuxum. Yatır oyala oyun oynat kitap oku şarkı söyleyin alışsın. Bi süre sonra yastık var mı yok mu anlamaz bile ☺️
Ennnna91 Gul-42 benimki de ileride bana kızmasın 😑 kolik bir bebekti uyuduğu zaman hiç ellemiyordum. Çok sonradan farkettim bu düzlüğüde
Nltka Oğlumun kafası hem düzdü hem sivriydi . Şuan 20 aylık eser kalmadı çok şükür . Oturmaya başlayınca kafaya baskı azalınca geçiyor merak etmeyin