Anneler sakın öksürük balgam burun tıkanıklığı ateş diyip, sarımsaklı zeytinyağına, tereyağlı pekmezi bilmem neyi denemyin direk doktora gidin. 4 yaşındaki oğlum kreşe gidiyor ve normal soğuk algınlığı geçiriyordu bize göre. 2 aylık kızımında burnu tıkandı serum fizyolojikle açtım sürekli sonra öksürük ve çok hafif ateş de oldu acile gittik. Ciğerlerini dinledi, temiz dedi şuan da yapılacak bişey yok takip edeceksin burnunu açık tutacaksın dedi ateşi 38 in üstüne çıkarsa calpol ver dedi. 2 hafta böyle devam etti ve daha sonra balgam oldu ve öksürük arttı iştahı gittik ve uyku halindeydi dün apar topar çocuk polikliniğine gittik. Ciğerini dinledi röntwgn çektirdik sıkışık baya normalde yatış yapılsa iyi olur dedi çocuk hastanesi olmadığı için orda yapamadılar ama doktor ventolin buhar verip iğne yaptı mutlaka gidin dedi hemen gittik detaylı muayene edip kan aldılar, oksijene baktılar nefes alması daha düzelmişti doktor şuanda iyi dedi şükür kızım kendine gelmişti buharın faydası olmuştı sanırım kan sonucunda bi değer sınırda dedi influenza olabilir dedi beklemeyin sonuc geç çıkar eğer ateş ve nefes kesilmesi olursa hemen geri gelin dedi sabah gittik ve RSV VİRÜSÜ olduğunu öğrendik amoklavin yazdı takip edin ayrıca acil durumda hemen gelin dedi Çok uzun yazdım kusura bakmayın zaten bi kaç gündür forumda hep önüme çıkıyordu bu virüs yayılmış durumda ama lütfen ihmal etmeyin 2 gündür hastane de gördüklerim gözümün önünden gitmiyor çok korktum lütfen dikkat edin ve doktora gidin