Gokcedurusmomm Arkadaşlar Mustela şampuan almış başını gitmiş kızim doğduğundan beri kulllanoyordum artık 19 aylık oldu çok saçları da yok sizler hangi şampuanı kullanıyorsunuz uygun alternatif bir şampuana ihtiyacım var en acilinden
NaimeYilmaz Gokcedurusmomm 6 ay falan gittiği için değiştirmedim ama alternatif olarak incia düşünebilirsiniz
Winnithepooh Gokcedurusmomm bubchen baby sensitive kullanıyorum 21 aydır içeriği temiz olan urunu dusunurseniz fiyatta 40 tl civari en fazla su an 200 ml baya gidiyor
Azyef Gokcedurusmomm mühendisinoglu sayfasından önce temız ıcerıklı olan bütçene kendine uygun ürünü seç onu al ıstersen bacım bende geçen başka ürün alayım ordan bakayım dedımde indirimde 79a bulunca kaldı
Eylul-1 E bebeğin şampuanları hem uygun hem güzel baby me köpük olanınıda kullandık normal şampuanıda yağıda
Lizbon Gokcedurusmomm mustela kullanıyordum bende ama aslında fiyat ve ml açısından bakarsak uygun gibi fakat artık 2.5 yaşında olduğu için ecowelle geçtim memnunum da açıkçası bakabilirsiniz
Doga_sever Gokcedurusmomm bende mustela kullaniyorum ama memnun degilim. Saclarini cok sertlestiriyor. Minoris e gececegim oda yuzde yuz dogal bir urun