Reyyanmasal_16 merhaba arkadaşlar 6,5 aylık kızım ne gece ne gündüz uyumuyor bitmiş durumdayım 😔 ne yapabilirim uyuması için 🙄
Alpbeybi Reyyanmasal_16 uyumuyordan kastınız ne mesela? Kaçta yatıyor, kaçta kalkıyor, kaç kere uyanıyor, günü nasıl geçiyor? 🌝
Tugbauuurikizler Reyyanmasal_16 ya bende aynı o durumdayım şuanda gece 2.30 kadar zorla dalıyor oda çıt sesine uyanıyor sabah erken kalkıyor gün içerisinde çok az uyuyor ne yapsam olmuyor anoson veriyorum vermesem hiç sabaha kada otururuz
Tugbauuurikizler Reyyanmasal_16 Anoson verseniz bi çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı atın demlensin biraz içirin yatmadan yarım saat önce
Tugbauuurikizler Seymacr yeni doğduklarında ben içip emzirirdim şimdi ben 5.aydan beri veriyorum böyle uyumayan bebeklere şurup veriyorlar ama ben karşıyım anoson sakinleştirici etkisi var vücut dinlendiriyor
Tugbauuurikizler Seymacr Mamasına katıyorum hatta biraz bağırsak çalıştırıyor gazlı bi bebek için faydalı ben az veriyorum
Hllsrgl Benim bebeğim de 6 ay 18 günlük memede uyutuyorum alınca uyanıyor hemen yada en fazla 15 dakika uyuyor ayağım da sallıyorum yerine koyarken yine uyanıyor ne gecemiz gece nede gündüzümüz gündüz sebebini bir türlü anlayamıyorum 😔
Tugbauuurikizler Hllsrgl Aynı bende öyleyim gerçekten atak haftası diyorlar ama benimkiler bide ikiz YouTube dan uyku getiren ayetler dinletin bol bol nazar duaları Anoson sizde verebilirsiniz çok şifalı hem önce az verirsiniz baktınız alerji yok arttırabilirsiniz
Hllsrgl Tugbauuurikizler Maşallah Allah bağışlasın nazar duasını her gün okumaya çalışıyoruz uyku getiren duaları ve anasonu inşallah yapacağım teşekkür ederim 🙏🏼
Tugbauuurikizler Seymacr marka kullanmıyorum aktardan az alıyorum bi çay bardağına bi çay kaşığı atyorum sıcak suya demleniyor sonraister bibronla ister kaşıkla bi 30 ml içirin