Girlpower Merhaba 11 aylık kızımın 1 haftadır ateşi var ve hiç iştahı yok. İlk 2 gün 37.5 civarındaydı. Doktora götürdüm bişeyi yok alt yan dişler uç vermiş diş ateşi dedi. O gece 39 lara çıktı ateşi ve sabahına da ishal başladı yine doktora götürdüm gaita tahlili yapıldı temiz çıktı salgın var ondandır dedi ve 3 gün hem ateş hem ishal sürdü. Daha sonra iyileşti ishali düzeldi ateşi düzeldi 2 gün boyunca iyiydi ama dün gece yine ateşlendi 38.7 -38.9 lara falan çıktı bu sabah tekrar doktora götürdüm kulağına boğazına bakıldı bişey yok tüm tahliller yapıldı kan idrar influenza vs hiçbir şey çıkmadı temiz… serum takıldı ve eve döndük benim kızımın ateşi neden çıkıyor başına gelen var mı?
Bugram_5 Girlpower canım çok geçmiş olsun 15 aylık bebeğim bizim de ani ateşimiz çıktı aynı 38,7 felan gördük yani 4 saate bir yükseliyordu ateş düşürücüyle kontrol altında tutuyordum antibiyotik başladık kanda enfeksiyona rastlandı ama sizinki temiz çıkmış üstte kalsın canım bilen vardır 😕
Newmom2020 Girlpower biz de böyle olduk covid pozitif çıktık, beneklere test yapılmıyor ama bence siz bir test verin derim, ya da sizde de ateş var öı bir bakın, bazen insan kendinin ateşlendiğini fark etmeyebiliyor
MinnakAsel Girlpower geçmiş olsun 19 aylık kızımda geçen hafta böyleydi tahliller temiz gaita idrar kan ama durmayan ishali kusma ve ateşi vardı ateşi 38 38-5 civarıydı doktor viral dedi ilaçları kullandık düzelmr olmadı serum tedavisi aldık 1 hafta sonunda düzeldi
Girlpower Bugram_5 size de çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatır bebeğiniz evet bizim tahlilimiz temiz çıktı buna da çok şükür
Biranne_birbebek @Girlpower geçmiş olsun Rabbim şifa versin 🙏 üstte kalsın bilgisi olan biri çıkar belki
Girlpower Newmom2020 doktor gerek görürsem covid testi isterim dedi ama kan sonucundan sonra gerek görmedi bilemiyorum bizde ateş yok
Newmom2020 Girlpower inşllh olmaz sonuçta kan testi de yapmış doktor ama ateşin bu kadar uzun sürmesi sanki virütik bir şey gibi geldi
Girlpower MinnakAsel bizde kusma olmadı ishal 3 gün sürdü ateş 2 gün durdu bugün tekrar çıktı viral demedi ilaç da vermedi bişey yemiyor çok huysuz ağlıyor şu an sürekli napcam bilmiyorum 🤷🏻♀️
Emelingoo Ateşli olunca çok zor oluyor. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bugün son bulur. Geçmiş olsun