Mlkko Evrim1906 biliyorum normalde 5+ kullaniyorum ama Türkiye de yok sanirim göremedim netten. Tatile gelicem ölcüler yakinsa burdan bez tasimak istemiyorum o ypzden sordum
Mlkko NukleerBaslikliKiz 10 kilo ama bacaklari kalin ☺️ normalde 5+ kullaniyorum ama Türkiye de yok sanirim göremedim netten. Tatile gelicem ölcüler yakinsa burdan bez tasimak istemiyorum o yüzden sordum
Gamzecoskun Mlkko premium care 5 kullanıyorum isterseniz bakayım. 9 kilo bebeğim ama 4 numara sıkıyordu onun için aldım 5 numarayı sızdırmıyor, kullanımı rahat.
Mlkko Gamzecoskun aktif bebege gectim aralarinda fark var ölcü bakimindan 🙄 ama yine de tesekür ederim 🎈
Evrim1906 Mlkko hayır canım Türkiye de de var +5 sadece marketler de bulmak zor ara beden olduğu için
Mlkko NukleerBaslikliKiz cok büyük olabilir diye tereddütteyim o yüzden bi bakiyim dedim kac cm diye 🤷🏻♀️
bikerem Mlkko bence bosuna tasimayin,oranin para birimiyle burdan ooooo birsuru alirsiniz. 5 ve 6 numara var elimde olcerjm isterseniz
Nltka Bacaklar kalınsa 6 ya geçin bence oğlumunda bacaklar kalın 6 kullanıyoruz ama benim oğlum 20 aylık 14 kilo