DUAMM 26 günlük olduk kan vermekten helak oldu çocugum ya varmı uzamış sarılık geçiren bebişler canım anneler çok üzülüyorum her kan alınmasına benide çok etkiledi
Pltbebek Bizd 50 günlük hala geçmemişti mamayla beslemeye başladım öyle azaldı uzayan sarılık anne sütü sarligiymiş zamanla geçiyormuş emzirmeye devam ediyorum doktor devam et zamanla geçer dedi
DUAMM Pltbebek Bende mama aldım ve 2 gun once 1 kez verdim sadece ne sıklıkla veriyosun mamayı emzirip ardından 2 cc vermiştim ben beni emmez diye korkuyorum mamaya alışırsa
Pltbebek Ben karacigerine safra kesesine baktırdım sırf bu yüzden insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten çok şükür her şey normaldi sütümü az verince bilirubinimiz düştü
Pltbebek 3 saatte 90 ml veya 120 ml ama benim sütüm az sütümüde tadımlık emiyor doyurucu gelmiyor artık
DUAMM Katy Gögüs ucum aciyor bu sefer ve sanki süt birikmiyor gibi geliyor gıgsüm dolmuyor 2 saatte bir emiyor doktor 3 dedi biz 2ye indirdik her aglamasında ve emmek istediginde veriyorum zaten
kenankaan DUAMM anne sütü sarılıgıysa eğer 2-3 aya kadar sürüyor, bizimki öyleydi, yavaş yavaş geçiyor kendinizi üzmeyin, sütünüzü veya veremiyorsanız mamasını vermeye devam edin
Neko DUAMM kızım 2 ay boyunca sarılıktı doktor surekli emzir senin sutunle gecicek demisti hic bir ilac vs zaten verilmiyor ben sadece 2 defa hastaneye goturmustum 2 sinde de topuk kani alindi ilk 1 haftalikken 2.side 2.ayin sonlarina dogru Benimde icim gitti zaten ilac vs vermiyorlar surekli goturmeye gerek gormedim surekli emzirdim gerekirse yarim saate bir de emzirdim hergun her gece cok sukur ki gecti. Doktorda gecmis demisti zaten
Almi21 DUAMM vişne suyu için kaynatıp sizden bebeğe geçer o biz o şekilde yendik sarılığı birde sık sık emzirin