hayal_perest Eylulunannesi28 1 yaş 6 günlük. Kaka yaparsa 6 7 kez değiştiriyorum çiz varsa 5 kez falan
Lulemom Eylulunannesi28 saymadım ama 3 saate bir falan değişiyorum. Sanırım ortalama 5 bez falan yapıyor. Ekstra kaka yaparsa öyle değişiyorum fazladan
Alpbeybi Eylulunannesi28 günde 2 kere kaka yapıyo ve mutlaka temiz beze yapar çişli beze mümkün değil yapması 🤣 2 tanesi öyle gidiyo
cicekbahcem 6 aylık 3 kere değiştiriyorum, kaka yapmıyor çünkü,sabah öğlen akşam ,cişli bez yani,kilo alımı da iyi ama bilemedim 😔 beş olanlar kaçı kakali acaba
Eylulunannesi28 cicekbahcem o bebekten bebeğe değişir ki öyle kakalı bez ayrı mı yapma bazı bebek üşütür 2 3 yapar bazı bebek doyar 1 yapar
hayal_perest Eylulunannesi28 kayınvalidemin eltisininde var ikiz torunları. Annesi çalıştığı için kayınvalidesi bakıyor. Sabah değiştiriyor. Ne zaman kaka yaparsa o zaman alırmış altınk. Pişmiş altları. Kızdık. Para gidiyor diye napıcanı bilmiyorlar
Eylulunannesi28 hayal_perest oyy yazık günah yaaa öyle şey olur muuu 🙄🙄🙄 en fazla 3 saatte bi bez değişmesi lazım asıl onu Çişli kilotla bırakacaksın sabahtan akşama kadar görecek dünya kaç bucak
hayal_perest Eylulunannesi28 yoz değiştirmez onlar. Para gidiyor diye. Mosmor olmuş altları pişmiş deli gibi ağlıyo bebeler