eralp [bilinmeyen] bende bakıyorm özelikle çamaşır deterjanlarında ne kullancm die düşünyorm hepsi mi zararlı olur
eralp ikos58 peki daha doğal olan çamaşır deterjanı ne göremedim de sayfada aklım karıstı ne kullancam diye
Yeliz eralp burada belirtmiş. https://www.instagram.com/p/BoCKloCHvaO/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ip8jkhrkj16j
ikos58 eralp green clean baby mesela. Gittigidiyordan sipariş verdim bu akşam kampanyalıydı set. 1litre deterjan, yumusatıcı, leke cıkarıcı 69₺
Ege Gudigudi çok teşekkür ederim aydınlandım resmen sayfadan çok şey öğrendim ama hadi şampuan ıslak mendili hallederiz gibi duruyo aldım bir kaç marka da, sıkıntı şu,şimdi biz hangi bezi kullanıcaz🤔
AliyeAsel Gudigudi canım pek takılmamak lazım böyle şeylere herkes durumu yettiğince bakabiliyor bebeğine insanları boş yere strese sokmak niye biz ne şartlarda büyütülmüş Allaha şükür sağlıklıyız insan elinden geleni yapıyor bebeği için
Didtas Valla hep kötü hep kötü demişsiniz de alırkende biraz araştırma yapsaydınız sizde benim elimdeki ürünlerden sadece e bebeğin deterjanı kötü çıktı mesela ki onu da marka üstüne yazmamış da öyle yanılmışım. Adamcağızı kötüleyeceğinize dönüp bi kendinize bakın çevirin ürünlerin arkasını okuyun bi zahmet almadan önce 👍🏻
Esrabyl Deletedmom0086 bim deki bezin a101de satılan ıslak mendılı aynı zamanda uni baby ınde mı reklamını yapıyor bu adam guvenılır dıye yaklasık 10 15urunu aynı anda tanıtıp para mı alıyor ne kadar rahatms bu fırmalar ızın verıyor görmek ıstedıgınızı göruyosunuz resmen inanmıyosan takıp etme aldıgın urunun arkasına bakma zahmetınde bulunmuyısun bakanada camur atıyosun
Rabia88 [bilinmeyen] doğrulari yazmak mı kötümserlik? Ben hiç ıslak mendil kullanmıyorum dolayısıyla çok şükür hiç pişik olmadık eğer olsaydı pişik kremi yerine öncelikle zeytinyaği denerdim. Zaten bebek yağı falanda kullanmıyorum sadece zeytinyaği kullaniyorum cildine bebek bezi olarak en uygunu diye minnies tercih etmiştim zaten o da kullanılabilirler listesi içinde kendi çamaşırlarımizi da mümkün oldukça kokusuz ve yumusaticisiz deterjanlar yikiyordum kızım zaten miş kokuyor o yüzden yumuşatıcı hiç kullanmadım
ikos58 [bilinmeyen] green clean gayet ıyıymıs ben unıbaby ve chıcco kullanıyodum. Dun sıparıs verdım bebısten kalanları kendımıZe kullanıcam 😁
Deletedmom26 Arkadaşlar böyle şeyleri çok fazla takip etmeyin yediğimiz içtiğimiz giydiğimiz hatta soluduğumuz hava da bile zararlı bileşenler var Böyle şeyler sadece piskolojinizi etkiler şimdiye kadar bebeği olan sadece bizler değiliz her gün milyarlarca bebek doguyor yetişiyor büyüyor ve hemen herkes aynı şeyleri kullanıyor. Ama henüz ne bir haber de ne bir sitede bebek bezinden biberondan mamadan hastalık olan ve ya ölen kimsenin haberini görmedik çok şükür. O yüzden lütfen bu kadar takıntılı olmamaya özen gösterin siz mutlu ve rahat olun ki bebekleriniz de öyle olsun.