Butterflyy3 Kızlar kullanan var mu bu şuruptan doktor alerji icin verdi iyi geliyo mu kızımda sürekli var bu sorunlar bi geniz akıntısı bi burun damarlarında şişme bilemiyorum artik napicagimi bileniz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen 🙏
Butterflyy3 Ogulcan ne kadar kullanılıyo peki şurup doktor bisi demedi şu kadar zaman kullan diye bende sormayı unutmuşum o an
RuzgarMommys Gece yatmadan önce veriyordum oğluma alerjisi varken Rahat uyumasini sağlıyordu bi zarari yok
RuzgarMommys Butterflyy3 1 sise aldim bitene kadar kullandım okadar bida almadim zaten 8. Aydan sonra alerjisi geçti bitti
Ozgeruya Butterflyy3 biz 10 damlayla başladık simdi yavas yavas azaltmaya basladik 2 hafta 8 damla vercem. Uyku yapıyor ama biz faydasini gördük dönüşümlü olarak zaditende kullaniyoruz biz onları veemeyince başa sarıyoruz resmen
aykoz_ Butterflyy3 iyi geliyor ben hep yarıda bırakırdım artık düzenli kullanıyprum öksürükler baya azaldı. Doktora ne kadar süre olacagını sorun ama prespektüste 3 haftamı ne yazıyor
GunesliHayat Butterflyy3 kendi alerjim için zyrtec hap kullanıyorum,kızımın toz alerjisi içinde aerius şurup kullanıyorum.genellikle akşam saatlerinde kullanıyoruz ikimizde çünkü alerji ilaçları uyku yapıyor.her ikisindende memnunuz.
GunesliHayat Butterflyy3 ben sadece gece veriyorum yeterli oluyor diye.gündüz hiç kullanmadım malesef 🤷🏼♀️
VelardaEdiz Butterflyy3 bebeme kullandım iyi gelmişti şimdi zaditene geçtik sabah akşam devamlı kullanıyoruz biz