minnosunannesi06 Kizlar cuma gunu oglumun dogum gunu bana acil fikir verin neler yapmaliyim menu olarak aklimda deli sorular cok kararsizim ne yapacagmi karar veremiyorum
Bayezidin_annesi minnosunannesi06 arpasehriye salatası Sarma Mercimek köftesi Muffin kek Tuzlu kurabiye Aklıma bunlar geldi şimdilik
Deletedmom_26 minnosunannesi06 Yaprak sarma pogaca tuzlu kurabiye ve tatlı kurabiye yapmıştım pastamizda olucagi için yettide arttı denebilir
uyumayankoala minnosunannesi06 Ben kızımda Sarma/dolma, çıtır gül böreği, dereotlu poğaça, kahve çekirdeği kurabiyesi, profiterol, etimek salatası yapmıştım. Pasta da vardı tabi. Ayy ne yemişiz öyle yazınca fark ettim 🤭
elifineylulu minnosunannesi06 ben yemekten sonra yapmıştım Tuzlu kurabiye (hazır almıştım) Yaspasta Şehriye salatası Çikolata topları Börek vardı
Oznurckose1 minnosunannesi06 kendi menumu söyleyeyim fikir olsun Şehriye salatası, yaprak sarma, börek, kurabiye, cupcake ve pasta olacak. Mercimek köfteside vardı çıkardım kalabalık oluyor diye
UcuBulunamayanBant minnosunannesi06 havuç ve cikolata topları Milfoyden KitKat Yaprak sarma Mercimek köftesi Şekilli kurabiyeler tatlı ve tuzlu olarak Muffin kek Patates salatası aklıma gelen bunlar
hayal_perest minnosunannesi06 cumaya daha çok var. Bence önce bi skain olun. 😂 Acil falan demişsiniz. Sarma, poğaça, kurabiye, mercimek köftesi yapabilirsiniz
minnosunannesi06 hayal_perest kiz öyle deme insan anca yapiyor cocuktan 😃😄 Bende sarma pogaca sodali börek elmalı kurabiye ya mercimek kofte yada patates salatasi birde kedi dilli aglayan pasta nasil güzel mi sence bacim
hayal_perest minnosunannesi06 kedi dilli pastaya ne gerek var. Pasta almıcak mısınız zaten sarma poğaça kurabiye patates salatası olabilri
dryyc minnosunannesi06 Pasta 😅 Sarma, kısır, ıspanaklı ve patatesli börek, cupcake, havuç topları yapmıştım ben.