aylizinannesiii Kizlaar şöyle guzel bir tatli soyler misiniz ama kolay bebekle cok zorlaniyorum mutfakta 😅😅
Snowglobe aylizinannesiii kolay dediğiniz için puding demek istiyorum. 😂 Böyle basit değil biraz uğraşayım diyorsanız gelin pastası yapın derim. 😊
kirmizibasliklikiz_ aylizinannesiii yemek yapamiyorum ki tatli da yapayim 😂 ama soyle guzel bir ıslak kek olabilir 🤔
elifineylulu aylizinannesiii Suffle canım 10 dk da yapıyorum 10 dk da pişiyor maksimum 20 dk da hazır çok da lezzetli
aylizinannesiii Asyaayaz1 elifineylulu susunbebekuyuyo Tatlican nurelem Minkpndam UcuBulunamayanBant Almilam07 Kızlar yanıtlariniz için cok tesekkur ederim yemekten sonra kizimi uyuturken uyuyakaldigim için tatli iptal oldu 😂
Raziye20 aylizinannesiii haha valla yemek yapmaya fırsatı zor buluyorum tatlıyı nasıl yapayım bi 2 3 ay geçti galiba tatlı yapmayalı 🙈 eşiminde arası olmadığı için tatlıyla vakitte kalmayınca yapamıyorum bebişten önce yapardım canım istese bile 😀😅
Snowglobe aylizinannesiii YouTube a yazın. Nefis yemek tarifleri sayfasına bakın. Kısaca kek üstüne muhallebi konuyo diyebilirim. Ama muhteşem. Bende burdan birinden görüp yapmıştım.
Almilam07 aylizinannesiii sütlaç cok yaparim ben eşim cok seviyor ayva tatlisi yapabilirsin cok zor değil tam da mevsimi
Angime aylizinannesiii ay akşam tatlılarını bıraktım bu hafta artık kilo almaya başladım yavaş yavaş. Sağlıklı beslenmece🐣 ama irmik tatlısı pratik olabilir