Senahatice123 Bebeklerinize kullanıyormusunuz? Faydasını gördünüzmü? Hangi durumlarda nasıl kullanıyorsunuz cevaplarsanız çok sevinirim. ☺️
irva Senahatice123 O benim senelerdir elim ayağım tek şifam.Oğluma da kullanıyorum haftada 2 kere veriyorum sabah akşam 1 çay kaşığı.Hasta olduğundaysa her gün düzelene kadar.
irva [silindi] Soğuk algınlığı bronşit vs hepsine iyi geliyor.Oğlum bir ara hapşurmaya başlamıştı burnu akıyordu hemen verdim kesildi ilerlemeden soğuk algınlığı.Daha bir çok şeye iyi geliyor detaylı araştırma yapabilirsiniz netten.
irva Senahatice123 Geçen kış kullanmadım küçüktü çünkü kasım doğumlu oğlum zaten ihtiyacımızda olmamıştı çok şükür. 7 8 ay arası başladım vermeye.
gulcanemin irva ve oğlum bronşit hiriltisi çok var geçen antibiyotikle geçti ama iki gündür hirilti devam ediyor iyi gekir mi ve günde kaç kaşıl veriyorsunuz
irva gulcanemin Verebilirsin canım.Sabah akşam bir çay kaşığı.Geçene kadar tüket.Normal zamanda da haftada 2 gün veriyorum ben bağışıklığını sağlam koruyor.