Fulyadoga1 hulyaaa-123 54 ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim kızım 4 aylık 52 kiloyum 🤦🏼♀️ Hiçbişey yapmadık kızım kolikti ve ilk 2 ay sadece kucağımda sallanarak uyudu. Yemek yemeye bile fırsat bulamadığım oldu 😅 bol su içtim ama süt için
Edaacvk hulyaaa-123 hicbisey yapmadım 25 kilo almıstım hamileliğimde 25 gün önce doğurdum 20 kilosu gitti bile keske gitmese
Newmom2020 hulyaaa-123 tatlı kesinlikle yemedim, normal yemek düzeninde devam ettim, tam buğday ekmeği ve sitem ekmeği yedim, bol su içtim
Asyaayaz1 Porsiyon azalttım ve akşam 7 den sonra bol su ve meyve atıştırdım 23 kilo verdim 5 aylık kızım
Asyaayaz1 hulyaaa-123 bebeğim çok huysuzdu hala öyle eskiye göre bi nebze iyi şükür ama huysuz döneminde çok ayakta kaldığım için kucakta gezdir vs ev işi falan o tempoyla anca verdim
hulyaaa-123 Fulyadoga1 benim kızımda durduğu yerde durmaz ama ben nasıl oluyorsa yemeye fırsat buluyorum ☺️
Edaacvk hulyaaa-123 ben cok zayıftım hamile olmadan önce hamileliğimde cok güzellestim kilo alınca simdi gidiyor kilolar üzülüyorum😩