Grlnl Bebeğim 8 aylık kızlar su içmiyor alıştırma bardağı biberon bardak denedim bir iki içiyor sonra ısırıyor pipetli mi denesem? Kaşıkla da verince oyun oynuyor kabızlığımız var su içse belki daha kolay olacak ama içmiyor 🤷🏼♀️
Melisbugi Grlnl yaa benimkide bu zamana kadar ne güzel içiyordu birden kesti çay bardağıyla alıyor sadece oda biraz ve kabız bol su içmesi gerekken almıyor
ly35 Grlnl aynı şekilde ya. hep kabız su içiremiyorum. alıştırma bardağı, biberon, kaşıkla denedim püskürtüp oyun yapıyor. bende pipetten içer mi acaba diyorum
Melisbugi Grlnl bi o kaldı almadığım yorumlara bakıyorum alanların sanki çekmeyi becermesi için küçük daha 8 ay 20 günlük kızım
ly35 Grlnl sabah 1 çay kaşığı zeytinyağı içiriyorum bazen kakasını kolay yapıyor. konu bu değil ama aklınızda olsun diye 🙈
Grlnl ly35 yaptım hep benim yardımımınla yapıyor bende popişine zeytinyağı sürüyorum hafif ayaklarını kaldırıyorum o zaman Anlamadım valla doktor gayet normal diyo 😅🤭
Grlnl Melisbugi onun için bi pipete su çekip bebeğin ağzına veriyorlarmış ordan su geldiğini anlayınca içiyormuş ben bir de onu denicem. 8 aylık benimki de anne sütü alıyor diye çok takmadım 2 aydır ama artık içmesi lazım günlük en azından 90cc falan
Cansu_88 Merhaba, benim kızımda çok fazla su içmiyordu. Ta ki ebebekten Fuska marka bebek suyu alana kadar. O kadar çok sevdiki, çok güzel içiyor 😊 Hatta bu suyu kullandıktan sonra kabızlığıda geçti. Bence sizde deneyin. 👍🏽