easlandag Kızım 18 aylık dralox 400 mg yuttu hemen iki yudum ayram içirdim 2 saat geçti bilgisi olan varmı bu durumda yardımcı olabilirseniz
Bitikmomi easlandag bu tarz durumlarda bişey yiyip içirmeden yuttuğu ilacın kutusunu varsa kalanını yanınıza alıp en hastaneye başvurmanız gerekir. Lütfen vakit kaybetmeyin 2 saat geçti demişsiniz birde
duzelicezinsallah easlandag ayranla olur mu hemen doktora götürün zehirlenebilir ihmale gelmez. Midesini yıkarlar bi bakarlar durmayın bile evde.
Deniiz Bebeğiniz ilaç yutmuş ayranla olacak iş değil hemen hastaneye götürün. Birde 2 saat beklemişsiniz.
Oglumunannesiyim easlandag Niye bekliyorsunuz ki buraya da yazmanın bı anlamı yok direk doktora gitmeniz daha iyi olurdu
mom54546 easlandag ya Allah aşkına sonrada lincliyorlar diyorsunuz buraya yazıp zaman kaybedeceğin doktora götürsene kardeşim çocuk ilaç yutmuş bu nasıl rahatlık ya bide ayran verdim diyen Allah korusun çocuğa bisey olsa Allah akıl fikir versin
ilahiyatci_Mom easlandag doktora gitmek için cocugun illaki reaksiyon vermesini mi bekliyorsunuz . Ayranla olacak iş mi ? İki saat olmus üstelik bide buraya yazıyorsunuz pes diyorm .
Kurtlarkuslaralemi easlandag ayran ne yapacak hapı bastırsın diye mi verdin. Valla komiksin ya ayran başka tür zehirlenmelerde verilir hao yutmada değil. Ilaç yutmuş bi sağlık ocağına bari git doktora gitmeyeceksen.