hiranur1234 Kızlar bebegim 3 ay 16 günlük . Bi haftadır eli hep ağzında. Meme emmek istemiyo uyumuyo valla rezilim . Ne yapicam şaştım kaldım. Öyle bi hastalığı falanda yok. Böyle zir deli bi bebekte değildi anlayamadım:( hep vızır vızır vizirdiyo.
Cgdmltr93 hiranur1234 4. Ay atağına 3.5 aylıkken giriliyor ve yaklaşık 5. Aya kadar sürüyor. En zor ataktır. Geçmiş olsun
Selma-aygun37 hiranur1234 ahh ahh birbirimizi anca biz anlarız kızım 3 ay 23 günlük 10 gündür bizde öyleyiz kafayı yemek üzereyim uykusuzluktan ne gece ne gündüz bebeğimin bile gözlerinin altı kaşımaktan morardı ama yinede öyle bı direniş ki asla uyumuyo uyusa 1 saatte 2-3 kere uyaniyo hiç ayakta sallamamistim bugüne kadar ayağımda sallıyorum artık yeterki az da olsa uyusun diye 4. Atak dönemindeyiz ve biraz daha sabır gerekiyo bazen sabredemeyip sinirlenip çok yüksek ses tonuyla olmasada kızıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum o neler yaşıyorda böyle davranıyor diye
ecerdogan hiranur1234 4.ay atağı başlamış 🤗 en uzun süren ataklardan bitanesi sakin ve sabırlı olmamız gereken bir zaman. Benim oğlumda 3 ay 14 günlük bugün 4.günümüz, hepimize kolaylıklar diliyorum 🤭
hiranur1234 Selma-aygun37 burnumdan getiriyo . Yüzüme bakıp bakıp agliyo kimsede sakinlesmiyo hı yatmiyo kucakta kaliym diyo yemeğimi ne hallerde yapiyorum gündüz 1 saat uyuduğunu görmedim 1 haftadır gece hep miz miz sanki gündüz hiç uyumayan ben gibi. Artık benim takatim yok maşallah bizim kız direniyo . Çok zorlanıyorum. 6 yaşında kızım var okula gidiyo ihtiyaçları oluyo çocuğuma fırsat birakmiyo bu bebis
Selma-aygun37 hiranur1234 Allah hepimizin yardımcısı olsun geçecek bu günlerde elbet geçene kadar ama çektiğimiz bı biz bilicez destek olanda yoksa iyice zor bnim öyle mesela yemek yapamadığım da oluyo ya dışardan ya eşim gelince kahvaltılık biseyler yiyoruz afedersiniz WC leri adam akıllı yıkamayalı 1 hafta oldu üstten üstten gecistirdim hiç bı işe el süremiyorum çok yordu gerçekten ama yarıladık nerdeyse az kaldı ☺️
hiranur1234 Daha bu durumsuzlugun üstüne evimi su bastı valla başıma gelmeyen kalmadı Allahim kolaylık versin sabır versin