Emelingoo 252525 yakasına sadece 1 damla damlatmıştım burnu çok tıkalıyken. Ne uyuyordu ne besleniyordu. Damlattığım dakika içinde gözleri gitti çocuğun 😂 hemen uyudu
Emelingoo 252525 yok ben 4 gün falan kullanmıştım böyle. Sıkma lavanta yağı aldık bide. Oldukça ağır oluyor. Sonra iyileşti kullanmadım başka.
252525 Nur76 Emelingoo Uyku için Alicam sürekli kalkiyo sayısız şekilde alıp almamakta kararsz kaldım
Emelingoo Nur76 evet haklısın zaten ikinci gün yatağına damlattım kenarına. Yakasında baya ağır oldu, bayıldı çocuk😂
Saziyersin Nur76 gercekten uyutuyor mu benim oğlum 5 aylik geceleri nerede ise hiç uyumuyoruz etkisi var ise ben de alayım ama bir yan etkisi olmuyir dimi
Emelingoo 252525 Ya denemekte fayda var tabi ama direkt damlatmak yerine hava nemlendirici falan kullanıyosanız ona damlatmak daha iyi olur diye düşünüyorum uzun vadede. Çünkü baya mayıştırıp bayıltıyo bi damlası.
Nur76 Emelingoo evt direk üzerine cok agir olur yani gerek yok yatagi yada yastigina bir damla yeterli olur
Emelingoo 252525 hani kolonya yapan dükkanlar vardır ya eşim öyle bir yerden almış. Hacı yağı gibi böyle küçük bir kaba koymuşlar. Ama gratis’te bile var her yerde bulunabiliyor.
Nur76 Saziyersin canim ben hic kullanmadim ama cok duydum bi türlü zamanim olmadi alip kullanamya ama ise yariyormis sakinleştirici bi etkisi oldugu dogru al dene ama kiyafetine degil yastiginin ucuna damlat
asli87 Dün aldım aktardan bi mendile 10 damla damlat yukarı bi yere koy dedi bakalım ben daha etkisini göremedim