Mused Kızlar aldim ama hiç kullanilmadi içindeki ambalaj bile açılmadı sadece kontrol amaçlı kapakları kilit açtım içinde patlama fln varmi diye o kadar suqn eczanelerde 90 tl satılıyor ben 70 tl vercem kargoda içinde ihtiyacı olan bqkabilir
birtutamsac Mused ben daha yeni 75 e aldım eczaneden 🤗 elden çıkarmak istiyosanız fiyatı biraz daha düşük tutabilirsiniz 👌🏻
Tombikdonerartikcokpahali Mused Merhaba annemiz 🙏🏻 il neresi? Ürüne ait skt si görünecek şekilde görsel paylaşır mısınız 🙏🏻❤
Mused birtutamsac bizim burda malesef öyle gerçekten siz nerde oturuyorsunuz ki hem ayriyetten kargo var bide bklm ne kadar çıkacak içinde dahil dedim
Mused Tombikdonerartikcokpahali Ankaradayım ben Ankaralıların ilinden resim nerden atılıyor acaba hemen qtiyim
Tombikdonerartikcokpahali Mused https://imgyukle.com/ adresine giriyoruz. Yükleme yaptıktan sonra sonu .jpg ile biten linki kopyalayarak fotoğraflarınızı yayınlayabilirsiniz
Mused Ayriyetten birde kargo 10 15 tl çıkarsa zaten zararına verilmiş oluyor her eczane farklı fiyat veriyor ben elimde var ihtiyacı olan alsın faydalansın diye post açtım
Mused Benimde 8htiyacim var ihtiyacım olmasa bende hediye göndermek isterim çocuğuma o parayla bireyler almak için pardon da 10 15 tl kargo zaten geriye ne kaliyo 55 60 tl mama yok yani varsa söyleyin bizde alalim piyasanın farkında değilsiniz sanirim
Mused Cnm zaten ben 70 yazdım ama kargoda içinde dedim yani 55 e geliyor mama siz internetten alınca kargo kaç veriyorsunuz e bebek fln ücretsiz mi kargo
Mused Ha eğer alacak kişi kargoyu oducekse 60 veriyim aynı fiyata denk geliyor zaten kargo cikmazsada direk 60 a gider