Selam güzel anneler öncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın☺️Ben arkadaşım aracılığı ile bi yere başlamaya karar verdim arkadaşım memnun olduğunu söyledi başka yerlerde yakıyorlarmış sonrasında ekstradan bi sürü kremler falan satıyorlarmış falan diye anlatmıştı,benim lazerle ilgili hiç bi bilgim yoktu yani makinalardan başlıklardan anlamıyorum yani,neyse gittik anlaştık,tüm kol tüm bacak koltukaltı genital bölgem ekstradan da sana bi güzellik yapayım göbekte olsun dedi,1900 liraya anlaştık,1000 lirasını peşin kalanını 150 tl şeklinde taksit olarak ödeyecektim,12 seans bu arada,neyse tamam dedim tam ben ilk seansıma giderken genç bi çocuk elime kağıdı tutuşturdu abla ne olur patronum istiyor gel bi fiyat al dedi bende dayanamadım gittim orda beni ikna ettiler tüm vücut 1000 lira taksitleri istediğiniz gibi hemen başladık epilasyonu uygulayan kız bana krem alman gerekiyor dedi tabi benim kafam karıştı arkadaşım öyle dediği için neyse dedim ne işe yarıyor bu krem dedim alman gerekiyor abla dedi bana bi açıklama yapmadı neyse almadım bi sonraki lazere gittim başka bi bayan bana lazer öncesi anestezi kremi almam gerektiğini söyledi 5 ml lık şeye 120 ödedim ilerleyen seanslarda genital bölgem daha çok acıyacakmış o yüzden almam gerekiyormuş neyse aldım,gerçi oda bi işe yaramıyor ya😏anestezi kreminden başka su bazlı nemlendiri kullanmam gerektiğini söyledi dışardanda bakabilirsiniz dedi yada aloevera alın dedi tamam dedim ben bakayım olmazsa burdan alırım dedim lazerden sonra cilt kuruyormuş falan filan dedi,neyse almadım onu,bi sonraki seansa gittim başka bi kız vardı ilk 2 seansıma giren kız işi bırakmış,sonra 4. Seansa gittiğim de bu sefer başka bi kız vardı😂yeni girdiş estetisyenmiş falan filan ayy senin çok batıkların var yütkerinde hiç dökülmemiş kim girdi senin seansına falan dedi😂bana bi tane peeling jel bi tane de lazer sonrası krem sattı😂ben anlattım arkadaş bana istersen aloevera alabilirsin demişti kim dedi sana bu kremi mıtlaka alman lazım ben sana yüksek çalılıcam yanarsın yoksa yüksek çalışmazsam tüylerin bitmez ekstra seans alırsın falan dedi.batıklarında çok var onları da düzeltmen lazım falan filan derken bana 2 tane kremi 400 e sattı,arkadaşımın dediği oldu yani uyguna yaptıracağım derken yine aynı paralara geldi. Neyse bugün tekrar seansım vardı bugğn gözenek sıkılaştırıcı krem satmak istediler almadım, şimdi size soruyorum bu kremler gerçekten gereklimi yoksa satış politikasımı bilenler anlayanlar bana yardımcı olabilirler mi teşekkür ederim hakkınızı helal edin biraz uzun oldu☺️♥️