MelekSubasi
😂😂😂
Anladım, sadece çişini tuvalete yapmayıp aslında yapmak isteyipte gidip başka yere yapmasının önüne geçmek lazım. Zaten olayımız da bu şuan yani sizin dert yandığınız. Çişini yapıyor aslında bir sorunu yok ama tuvalete yapmıyor. Neden buraya yapmıyorsun diye sordunuz mu? Derdi neymiş? Ben olsam sorarım mesela neden buraya yapmak istemiyorsun diye bi sorun bakalım ne diyecek. Ama alıştıktan sonra bu tür sorunlar çıkıyormuş bende açılan postlardan görmüştüm. Mesela benim oğlumda da şu vardır yatmadan önce çişini yapması lazım yapıyordu da ama son zamanlar yapmadan yatıyor haliyle gece de çişe kalkıyor bunu ben istemiyorum. O yüzden bende çareyi şundan buldum, bak eğer çişini şimdi yapmazsan gece senin rahatsız edebilir yada altına kaçırabilirsin, şimdi yapalım yatalım ha işe yarıyor mu pek sayılmaz ara ara. Ama aynı ağlama durumuyla uğraşıyorum yapmak istemiyorum diye. Bence sizde tuvalete gittiğinizde tuttuğu ve yapmadığı zaman şey deyin, yapmadan çıkamayız yapana kadar seni bekliyorum. Çünkü uzun süre tutması ve başka yere işemesi doğru değil. Ha benim taktiğim de doğru mu bilmiyorum ama en azından işe yarıyor bazen. 🤷♀️ Sizinki bunu oyuna da çevirmiş olabilir yada canı da böyle istemiş olabilir ama doğru bir şey yaptığını anlatmak lazım.