Minnakkk Bezler cok pahalı olmus ama Migros ta ikincisi yuzde 50 indirimli cok uygun geliyor tam stok yapmalık 🙂 molfix te var diğerlerini bilmiyorum molfix kullandığım için, alacaklara hayırlı olsun 🙂
Zeynepugur Minnakkk gidipte mi aldınız yoksa sanal markett uygulamasını da mı indirim var canım ona göre bakayım bende
gocebebirbayan Minnakkk 10.5 aylık bebeğim 10,5 aydır bu indirimden faydalanıyorum. Bir kaç ay önce %60 indirimdi , %50 ye çektiler
GiybetReis Minnakkk primanın adeti 3,20 ye felan geliyordu böyle 2,60 a geldi iyi oldu. Teşekkür ederim🌸
Minnakkk Habibe_1998 ben 4 numara aldım 60 lı 120 tanesi 110 a gelmiş oldu hatta ben 240 tane aldım 4 paket toplamda 220 TL tuttu
dnzcyc Zeynepugur onlineda da var. Molfixte ikincisi yüzde 50, primanın bazı bezlerinde ikincisi yüzde 40 indirimli.
tospikmomm Zeynepugur Ben de aldım canım Migrosa evime uzak olduğu için sanaldan sipariş ettim sadece 6 TL kargo parası ödedim
Minnakkk Zeynepugur Migros sanalda aldım bende n normal markette var mı, bilmiyorum cok uyguna gelmiş oldu
Minnakkk gocebebirbayan hadi ya hic bakmalısın şimdi trendyolda falan, bebek bezleri ucunca Bi bakayım dedim iyi denk geldi
ezogelinn Minnakkk ben hep öyle alıyordum hatta evde 6 paket var %60indirimle aldığımda oldu %50 indirimle biz 5 no kullandığımız için 96 tanesi 110 liraya geliyor yalnız sanki molfixleri küçültmusler kalitede bir değişiklik var lastik izi ve kızarıklık yapmıyordu iki haftadir yapıyor bende baby me aldım onun bedeni daha büyük güzel geldi elimdekiler bitince onunla devam edicem
Minnakkk ezogelinn molfix ben ilk bebeğim de de kullanmıstım genel olarak kalıpları diğer bezlere göre dar o, yuzden ben hep bır numara buyuk kullanıyordum