Gzmkaya Kızlar bebeğim 7 aylık ben hiç süt sağmaya ihtiyaç duymadım nebilim hep emzirdim şimdi sagıyım dedim elektirkli pompa ile çekiyorum çekiyorum hiç birşey gelmıyo elimle bile sıkınca süt geliyo aletle gelmiyo çok yavaş çekiyolar napcam ben
Gokceninannesiiyim Gzmkaya vakumu tam yaptığından emin olmalısın memenin ucunu iyice çekiyor mu makina ?
Mutlubebis Gzmkaya canım onun her memeye göre farklı boyutta ucu varmış. Benim kutudan çıkan da bana büyük geliyor o yüzden tam verim alamıyorum. Markası ne pompanın ? Mesela benimki lansinoh internet sitesinde boyutları var başlıklarının.
MerveLiya Memeler alışık değilse gelmez. Zaman gerekir. Ne için ihtiyaç duyuyorsunuz? Çalışıyor musunuz?
Gzmkaya MerveLiya işe başlıycam hani sagıyım varken sütüm dedim denedim bi ama gelmiyo elimle yapınca geliyo makinayla hiç gelmiyo
MerveLiya MerveLiya elektrikliden verim alamıyorsanız manuel denemenizi tavsiye ederim. Sütünüz var ve mutlaka gelecektir. Her emzirme sonrası 5 er dakika sağın ki memeler uyarılsın süt üretimi artsın. İşe başladığınızda bebeğinize içeceği kadar süt çıkabilsin. Ben mamajoo kullanıyorum gayet memnunum ilk günler az geliyordu ama zamanla arttı sağdığım süt
Gzmkaya Gokceninannesiiyim çekmiyo işte öyle güçle gelmiyo ama oturuyoda philipsin elektriklisi var ama güçlü gelmedi benimkili bozuk acaba