Hiraprensesannesi35 Kızlar kızım 20 aylik hergun ona ne pişirsem diye düşünmekten kafayı yicemm pirinc pilavı patatesten başka şeyleri yemez yese bile bunları yerken daha bı zevkle yiyo çocuk neler pisiriyosunuz siz akşam yemeği bile bu kadar zor olmamıştı benim için fikir verirseniz cokkkk mutluuu olurummmm💕
AyazMerve Hiraprensesannesi35 Benimki de 1 yaşında , kahvaltıdan sonraki öğün mutlaka çorba veriyorum . Sonra da yediğimiz yemeklerden yiyor . Ispanak , taze fasülye , bulgur , yoğurt , patates vb ne varsa
_esraaozturkk_ Hiraprensesannesi35 oglum 22 aylık artık ayrı pişirmiyorum.biz ne yersek o da aynısını yiyor sadece acı ve tuzlu olmasın ona dikkat ediyorum Cnm
Huzeyfeem 20 aylıkmis bebeğin canım çok ufak değil ayrı pişirmeye gerek yok bence. Benim oğlumda 14 aylık bize ne pisirirsem ondan teklif ediyorum. Ayrı pişirmiyorum
Biranne_birbebek @Hiraprensesannesi35 bence kendinize ne yapıyorsanız bebeğinizede tattırın yemiyor diye onun sevdiği şeyleri yapmayın.bir yemez iki yemez üç yemez acıkınca mutlaka isteyecektir sizde ne pisirdiyseniz onu verin böyle böyle alışır inşallah