LavininAnnesii cikolatahurma valla kızımdan önce 3 yıl öyle korundum ama burda okuyorum prezervatifle hamile kalanları tırsmaya başladım 😥
Zeynepkubra61 gezentianne malesef ben de ayni seyi iki kere yasadim bazi kondom markalari internetten aldigimiz icin sahete cikabiliyor ya sizdiriyor yada yirtiliyor
Zeynepkubra61 Arkadaslar aldiginiz prezervatiflerin orjinal olup olmadigina mutlaka dikkat edin ben iki kere ayni seyi yasadim onceden kendi sayfasindan aliyoruk yada eczacibasindan siparis ediyorduk ilk kez trendyoldan aldik ve malesef bazi satici firmalar sahte prezarvatif satiyor bizde bunun kurbani olduk ama farkettigimiz icin hemen ertesigun hapi aldik 😁
Danerys MavisacliAnaa öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Allah yardım eder. Ancak ya çok özel olmazsa size bir kaç soru sormak istiyorum., kullandığınız prezervatif markası ne? Yırtılma oldumu? Biz de öyle korunuyoruz aklım çıkıyor benim. Ben tekim çünkü. Bebeğim de daha küçük
Glzrdmrrr Valla öyle böyle büyüyorlar hiç korkma tabiki zorlanicaksin sonuçta onlar bebek ilgi isticekler ama 2.ler daha çabuk büyüyor bende oğlum 2 yaşındayken kızımın müjdesini aldım nasıl büyücek derken şuan 1 yaşında korkma Rabbim yardim ediyor 😊💟
bjkbb MavisacliAnaa öncelikle hayırlı olsun rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dünyada yiyecek ekmeği varsa ne şekilde korunursak korumalım geliyorlar. Benim bebeğim yedi aylıkken hamile kaldm sizin gbi tedirgindim küçüğüm şuan bir yaşında oldu bile açıkçası evet zor oluyo biraz yoruluyor insan ama rabbım gücünü veriyo inanınki. Olumsuz yönlerini düşünmeyin ne güzelki birlikte büyüyecekler ileride rahat ediceksiniz ıyiki olmuş diceksiniz heleki düzene oturttuktan sonra dahada rahat ediceksiniz
BusragOzer MavisacliAnaa canım herşey güzel ve zorlu olacak hazırla kendini buna hiç brisey kolay olmayacak bir oğlum şuan 13 aylık ve 6.5 aylık hamileyim. İnan şükretmek ten başka yaptığım hiç birsey yok :) eee malum mükemmel anne diye de bişi yok. Bizde korunurken geldi nasibiyle hayırlısı neyse o olsun:)
Evrim1906 MavisacliAnaa aynı olayı yaşadım canım oğlum 14 aylık 21+4üm bakalım bizi neler bekliyor. Tekrardan hamile olduğu mu öğrendiğimde ağladım üzüldüm nasıl olacak falan diye sonra içime Bi rahatlık geldi rabbim verdiyse vardır bir bildiği dedim doğumdan sonra göreceğiz ne olacak ne bitecek ama en azından birlikte büyğyecekler yalnız kalmayacaklar evin içinde kavga yapsalar bile dışarıda her zaman birbirlerini koruyacaklar. Çünkü biz 5 kız kardeşiz en büyük ablam la aramda 11 yaş fark var en küçükle 1 buçuk yaş iyiki diyorum her zaman evet anne için bazı dönemler çok zor olma ihtimali var fakat ileri de iyiki diyor insan rabbim kolaylık versin canım. Birde emziriyor musun eğer emziriyorsan kesmem gerekiyormuş yoksa düşüğe neden oluyormuş doktor öyle söylemişti bana
Bilgemayse Prezervatifle hamile nasıl kalınıyor ya 😭çıkıyor mu, delik mi, sızdırıyor mu ne oluyor 😥 Ben merak ediyorum Ne işe yarıyor bu zımbırtı peki korumuyorsa🤦🏻♀️
Bety Nltka 2.gebeliğim isteyerek oldu korunurken hamile kalmadım yani Bu şekilde de hamile kalırsanız kutsal ana olursunuz 😂
Nltka Bety ay evet Meryem anayım diye açarım postu hamile kalırsam zaten . Çok korkuyorum artık bu işlerden ya