denizzzz95 Fatma1235 Görmediği kanısına nerden vardınız? Anlatırsanız belki daha iyi yardımcı olabilirz 🙏
Wanderlust Fatma1235 bebekler dogdugundan itibaren gorurler gormedigini neden dusundunuz? Goz kontrolunun de yapilmasi gerekirdi simdiye kadar goturmediniz mi veya aksi bir durum varsa doktorunuz kontrollerde farkederdi zaten goruyordur mutlaka
Misterious Bebekler doğdukları andan itibaren görürler ancak göz kasları zayıf olduğu için sizi takio edemez ya da parmağınızı takip edemez. Eğer görmediğini dusunuyorsaniz bı çocuk druna gidin gerek görürse sizi göz druna yönlendirir zaten.
eceunverkanra Fatma1235 Dogduklarindan itibaren kademeli olarak mesafeleri yavas yavas gormeye baslarlar. 3aylik bir bebek belirli bi mesafedeki seyleri gorebilir, algilayabilir, gormedigini mi dusunuyorsunuz? Sizi suphelendiren nedir?
Fatma1235 Kontrol yapılmadı hayır parmagı falan takip etmiyor görsel şeyler var çıngıraklar falan aldım onları da takip etmiyor etrafı geziyor ışıga bakıyor ama bana babasına falan takip etmiyor bizleri
Fatma1235 Melikem Parmagı takip etmiyor bize odaklanmıyor sadece ışıga bakıyor onun haricinde bence bişey görmüyor normalmi
nilhande Fatma1235 ilk 6 ay göz muayenesi öneriliyor zaten doktorlar tarafından. Bir götürün bakalım inşallah korktuğunuz gibi değildir. Aylık rutin kontrole götürseniz orada da görmeye, odaklanmaya bakıyorlar
nilhande Fatma1235 odaklanmasına da bakar doktor bence bu şekilde sürekli kaygılı olursun götür rahatla. Yoksa kafanda kurup durursun benim kızım 3 aylıkken hatta öncesinde 180 derece takip ediyordu diye hatırlıyorum