Keymenmomsss Kizlar oğlumun ayakları Cok kuru. Pul pul dökülüyor . Ne kullanmam lazım bebek yağı falan mı yoksa farklı bişey mi
denizzzz95 Keymenmomsss Bizdede aynı sorun var hatta egzaması var Sebamed sabun ve losyon aldım çok memnunum yok denecek kadar azaldı 🙏
susunbebekuyuyo Keymenmomsss bioderma atoderm alın ve her gün kremleyin duş jeliyle beraber onuda kullanabilirsiniz tam kuruluk egzama aylarına girdik
lyl0742 Keymenmomsss Bize doktorumuz bebek yağıyla masaj yapın hem kurumaz hemde rahatlar demişti gerçekten öyle gün içerisinde yapıyorum sonra uyuyor hemde hoşuna gidiyor
Keymenmomsss denizzzz95 bizimki sadece kuruluk doğduğundan beri var ama hiç bişey kullanmadim pul pul dokuluyo acaba geçirirmi bizimkinide
denizzzz95 Keymenmomsss çok güzel nemlendiriyor geçirir niye geçirmesin neme ihtiyacı var sonuçta 🙏Ben memnunum şahsen uzun süre nemi koruyor ve yapış yapış bi histe vermiyor.Sabunu da öyle ben beğeniyorum tavsiye ederim🥰
Busragokceberra Keymenmomsss Tam yatiracaginiz zaman biraz sürün çorap giydirin şampuanıni da değiştirin
Busragokceberra Keymenmomsss Mustela denesenize onun içeriği daha iyi bir bakın iyileşme olursa devam edersiniz aynı olursa Dalin kullanırsınız
Nefess2020 Keymenmomsss mustelanin yenidoğan kremi zeytin yağli olani çok iyi. Kizimimda cildi çok kuru bir ara egzama oldu bu kremi kullandim gecti. 14 ayliğız hala devam ediyorum kokusu yok ve çok iyi nemlendiriyor.