Hebelehubelee İse basladim bakıcı bakıyor yavruma , bebeğim dondurulmuş cozdurulen sütü içmiyor Bende tadına bakmıştım demir gibi bı tad var ne yapicam ne yapmalıyım bilgisi olan yazsın lütfen
2cocukannesikizimveoglum Hebelehubelee sagip dolaba kaldirin 2gun dolapda Kala biliyor diye hatirliyorum buzluga atmadim ben hicbirzaman 3ay sagdim dolaba koydum
Sonsuzmutluluk Hebelehubelee Bozuk değil içebilir bebeğiniz ama içmiyorsa alt dolapta bekletin sağıp 3 gün kalabilir buzdolabında birde nasıl çözdürüyorsunuz o önemli benmari usulü öneriliyor
Sallanansandalye Hebelehubelee benim kızımda dondurulmuşu içmiyor. Çalışmaya başlayınca hergün 2-3 paket süt sağıp bırakmaya başladım.3 gün dayanıyor alt dolapta haftasonu da sağarak birşekilde yetirmeye çalışıyorum.
Sssbbbb Hebelehubelee sağdığın sütü hemen buzluğa atma, bir gün dolapta beklesin hemen buzluğa atmak tat bozar. Benim kızım da donmuş sütü ayırt etmeden içer ben öyle yapıyorum hep. Sadece bekledikçe yağlanıyor 🤔
Hebelehubelee 2cocukannesikizimveoglum Gunu birlik mi ssgip verdiniz yani buzluk kısmına koymadan tadı aynı mı kalıyor
Hebelehubelee Sonsuzmutluluk bozuk değil biliyorum tadı farklı sadece benmari usulü yapıyorum bende ama içmiyor
2cocukannesikizimveoglum Hebelehubelee evet Buzluga koymadan,hicbirseyde olmuyordu Sagip koyuyrdm gun icinde iciriyordum isitip benmari usulu