Ellay Kizlar yardim edin lütfen. Bebeğim doğduğundan sonra 2 ay emzirdim. Sonra meme reddi yaşadim şimdi 3 ay geçti bebeğim 5 aylik. Göğüslerimde süt taşlaşmiş kalmiş eritmek için neler yapa bilirim?
Lulemom Ellay mastit olduğumda lesitin kullanmıştım sütü sıvılaştırıyo akışını kolaylaştırıyo. 3-4 gün falan kullanmıştım geçmişti. Bi dene istersen
benaslindayohum Ellay yani sutunu 3 aydir vermedin mi ondan mi olmus ? Bilmedigim icin soruyorum benimde ameliyt durumum var 2 gundur sagmiyorum mastit olucam diye korkuyorum sagdigimda da yesil gelmisti zaten
1omer_annesi Ellay 3 ay nasıl dayandın hiç ağrın olmadı mı keşke pompayla sağsaydın benim o kadar uzun kalmadı bi gün sabah kalktım göğsüm şişti ağrıyordu bebek emmedi pompaya 30 cc geldi hala şişti sıcak pansuman la yumusattik masaj yaptık sonra sağdık
Ellay Yaptim ama olmadi ilaç önerisi bekliyorum. Aslinda lasitin dediler kizlar ama azerbaycanda oldugum icin bulamiyorum her ilacin ismini
1omer_annesi Ellay geçmez tabiki doktora git antibiyotik te verir yada dusa gir sıcak pansuman yap makineyle sağ