Melikeeeecansuu Diyecek hiçbirşey bulamıyorum https://imgyukle.com/i/k9Wvms bi insan bakamıcagı bebegı niye dogurur neden ölüme tergeder. Yakanımı dersın tecavuz edenımı yola atanımı mezarlıga kömenımi. Rabbım sen böyle insanlara çocuk verme
Deletedmom789 Melikeeeecansuu yani.. bir karakola, hastaneye bırakmak zul geliyor insanlara. Bakamayabilir, amenna. Öldürmek niye?
Angel_45 Melikeeeecansuu valla öyle insanlar senelerce ariyo bebeğim olsun diye gözyaşı dokuyo bu tip insanların böyle bir mucizeye davranış şekilleri yazık bunları asmak lazım korunma yönteminden bı haber vatandaşlar
Katy Melikeeeecansuu allah belasını versin işte. Hayvanlar bile alıyor yawrusunu guvenılır yere bırakıyor yırtıcı hayvanlardan korumak için
Melikeeeecansuu Angel_45 ne doktorlara ne tedevıler görüyor ınsanlar bu cocugu yapabılmek ıcın allah belasını versın
Olric11 Melikeeeecansuu psikolojim altüst oluyor böyle haberleri duyunca tıklayıp bakamadım 😞 vicdansız kadın yüreğin bu kadar mı kuruydu
Mrvts Melikeeeecansuu yazık gerçekten insanlıktan nasibini alamamış mahluklar.. böyle haberleri gördükce diyorum Allah’ım sen gerçekten arayan hakkıyla ebeveyn olabileceklere nasip et evlat sahibi olmayı çünkü bunlar zerre hak etmiyor 😔