Tugbapoyraz Tam çocuğu sallıyorum ppis pis sesi açık girmişim uygulamaya letgo diye birden bağırmaya başladı uyuyan çocuk uyandı bu bebek uygulamasına hiç yakısıyomu bu sesli reklamlar yapiyosunuz barı sessiz yapın az mantıklı olun ya
Lulemom Tugbapoyraz ben telefonu sessize alıyorum. Hiç bi yerden ses çıkmazken burdaki reklamlar bangır bangır 🤦🏼♀️ Ben bile aniden gelince korkuyorum bebek napsın. Güya sessizde yani 🤦🏼♀️
Aysecela Tugbapoyraz FREE ad blocker diye Bi tarayıcı var onu indirin telefonunuza orda reklam çıkmıyor youtubeyi açınca yada piş pişi indirin flash belleğe atın ama en güzeli eğer yeni başladıysanız çok alıştırmamak benim kızlar 1 yaşında bütün gece piş piş açık flasha attım radyoya taktık ordan çalıyor ama bırakamıyoruz alışkanlık yaptı
gocebebirbayan Tugbapoyraz ben bildirimleri bu yüzden kapattım. Tam çocuk uyutuyorum tlf sessiz e almayı unutuyorum hop burdan bildirim geliyordu
Tugbapoyraz Lulemom pis pis müziği açıyorum mecbur sesi açık oluyor bende iki bisey öğreneyim diye giriyorum ama sonra pişman oluyorum önceden ses kapatma yeri vardı buna koymamislarda zor sakinl3di çocuk ya
Omero21 Tugbapoyraz YouTube premium a geçtim sırf bu yüzden ya da rejim engelleyen uygulamalar varmış onlara bakın hiç ya da piş piş sesi olan uygulamalara bakın
senem9 Uzunluğu da cabası. Reklam çıkınca komple uygulamayı kapatıp yeniden açıyorum. Bu kez de içinde olduğum başlığı kaybediyorum
Laden Tugbapoyraz Merhaba annemiz, Medya sesinizi kısarsanız reklamlar sessiz görüntülünecektir. Onun haricinde reklam açıldığında da direk ses kısma butonu mevcuttur ona tıklarsanız bir daha ki açılacak olan reklamların da sesi kapalı olacaktır. Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz🌺