oglummmm oncelıkle sorun yapma canım ama 7 aylıkken ben kızıma corba cok yedırırdm duzenlı yanı brokoli havuc bal kabagı hele cok yaptım , suan 9 bucuk aylık, sabah yumurta sarısı labne baslayabılırsn bence eger vermıyosan , ben 7 aylıkken alerjısı olmadıgı ıcın ceviz bıle verıyodum kahvaltısına koyup her sabah ,, yogurt verıyosundur zaten yogurda kendi yaptgn yada bebe bıskuvısı koyabılırsın , elmayı suda hasla hemen yumusuyo ıcıne organık irmik kullanıyorm ben bı kasık ırmık at tekrar pişsin snra blendrdan geçir ıcıne kecıboynuzu özü koyuyorm ben duzenlı hergun verırım hatta ben gece yatmadn verıyorm kılo sorunmz yok sukur hatta bnlrdn kılo aldı bayagı,,, kasık mamalarından tahıllı olanları tercih edebılırsın uzerınde yazar 7 tahıllı falan dıye onlar dha ıyı oluyo ıcıne hurma kayısı koyup tatlandırabılırsın .. bıde sunu da cok yapıyorm tereyagını erit ıcıne yulaf unu hafıf kokusu cıksın snra suyla kıvam ver pişir ıcıne muz elma artık o an evde ne varsa birini ekle benm kıza bnlr cok ıyı geldı . Corbalarına mutlaka ilikli kemik suyu koy kendım kaynatıyorum evde buz posetlerıne atıp her corbasına atıyorum , aklıma gelenler suan bunlar