Melisbugi Su1 bazen avokado yumurta pekmez eziyorum yulafta bazen haşlayıp zeytinyağ pekmez karıştırıyorum bazen zeytinyağında kırıp sarısını sadece pekmeze batırıp yediriyorum
Sedakcby Su1 7.ayda vermeye başladım bende direkt sarısını tattirdim. Hiç bişeyle karıştırmadan. 9 buçuk aylık şuan çok şükür seviyor. Büyüdükçe alışır belki bebeğin de.
Mys01-01 Su1 1.5 yemek k yogurt 1,5 yk yulaf unu 1 yumurta sarısını çırp canım muzu yuvarlak doğra bu karışıma bula tabaya 1 ck zeytın yagı koy arkalı önlü pişir üstüne hunnap pekmez oh benımkıde 7,5 aylık sevıyor
Metehan123 Bazen tereyaginda yulaf ezmesi labne peyniri yumurta az bisey de dereotu dogtayip pisiriyorum yiyo bazen de haslayip avakado peynir cok az da pekmezle veriyorum yiyo bazen haslanmis yumurtanin salatasini yapiyorum yesil soganli limon sikiyorum 1 2 damla oyle de yiyo patatesli yumurta ypiyorum parcalar kopartip eline veriyorum yiyo secenek cok aslinda da zaman tanimak lazim
Su1 Metehan123 bende hep o şekilde verdim ama yok iki hafta aradan sonra bugün omlet yapıp yedirdim iki üçkere yedi dahada yok
Su1 Melisbugi bende öyle yapıyorum ama sevdiremedim ona iki hafta ara verdik bugün yüne deneyelim dedik omlet yaptım yemedi
Sedakcby Su1 eğer hafif katı puturlu yemeye başladıysa tuzsuz peynire biraz tereyağ ve yumurta sarısı kırın. Bebeğim onu sade yumurtadan çok daha seviyo. En azndan öyle yesin sever belki
Mys01-01 Su1 dene cnm bebekler buna bayılıyor en aZından yumurta yemıs olur çıkmasını ince kesme muzları korkma erimiyorlar ben bile bayıldım tadına😁