Utkucan Deletedmom4444 evet gittik canım malesef krup olmuş iki şurup verdi doktor bugün biraz daha iyi şükür
Sunlight Utkucan çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebeğiniz? Bricanly şurubu kullandınız mı yoksa sadece prospan mı kullandınız acaba
Utkucan Sunlight çok teşekkür ederim biraz daha iyi oldu öksürüğü azaldı burnu akmaya başladı tıkalı ama akıntıyla atıyor biraz biraz öksürük krizi falan tutmuyor birde o havlama gibi demiştim ya öyle öksürmüyor artık sabah aksam bir çay kaşığı prospan akşam bricanyl 1 çay kaşığı verdim hastalık ilerlerse antibiyotik başlamak gerekir diyince ikisinide verdim
Sunlight Utkucan İyi yapmışsınız bebeğinizin iyi olmasına sevindim tekrar geçmiş olsun kolayca atlatsın inşallah 🙏🏻 Benimde oğlumda bugün havlar tarzda öksürük başladı çok öksürmüyor ama öksürünce havlar gibi ses çıkıyor doktorumuza yazdım prospan kullanmamızı söyledi o yüzden yazdım size
Utkucan Ya sizede çok geçmiş olsun hemen kullanın bizde biraz ilerlemişti sanırım gerçi bir gecede öksürük başladı ve arkası kesilmedide prospan zaten inanılmaz iyi bir surupmuş bitkisel hemde inşallah ilerlemeden atlatır sizin miniğinizde🤗🤗