Sultan60 Benim bebeğim 2 aylık geceleri 3 saatte bir uyanıyor sizin bebeklerin kaç saatte uyanıyor acaba benimkimi geç uyanıyor kaç saatte bir emziriyorsunuz sizde
Adada Sultan60 geç değil abla normalama veriyosan anca hazmedoyodur mamayi migdesi artık büyüdükçe 4 saatte bir acikcak maasallah diyeyim abla 🙏😊
Almi21 Sultan60 2 aylık bizimde gece pek uyumaz 🤣sabaha karşı uyur nadir uykusunu alamadysa gece uyur 3 saate bir kalkar emmeye ama gece 4 5 saati buluyor
Gizemisss Sultan60 bizde 2 aylığız. Ben hiç uyandırmıyorum ama kendisi alarm kurmuş gibi sürekli kalkıyor. 2 bucuk 3 saate bir. Ağzını şapırdatıyor
Bsraaakrs Sultan60 benim bebeğim 2 buçuk aylık 1 haftadır geceleri uyumuyor 2 den sonra uyanık dalamıyor uykuya sallıyorum emiyor yatıyor indiriyorum arası 5 dakika sürmüyor
21Ada 47 günlük benimkisi az emdiyse 1 saat sonra ehh emdiyse 2 buçuk saat sonra sağlam emdiyse 5 saat uyuduğu oluyor 😅😅 eğer sarılık sorununuz yoksa siz uyandırmayın artık acıkınca kalkacak kadar büyüdüler merak etmeyin.
Sultan60 Gizemisss aynen benim bebeği de öyle canım 2 buçuk 3 saatte bir uyanıyor acaba uzun bir süremi genelde diyorlarya saatte emzirin diye