Osmnn_457 Kızlar ablanız star artık diyetisyen buldum gidiçek bu kilolar dua edin inşallah zayıflarsın canım demeniz bile yeterli
_YanakReisinAnnesii Osmnn_457 canım Kaç kilosun ki 🤭 umarım herşey gönlünce olur istediğin fitlige ulaşırsın 🌸
_YanakReisinAnnesii Osmnn_457 kız allah seni bende sandım ki çok fazlasın bence çok kısa süre de hallolur bu iş 😌🙏
Osmnn_457 _YanakReisinAnnesii Ay inşallah kızlar tez zamanda gitmesi için dua edin dün gece bir tane buldum diyetisyen
Osmnn_457 Falloncarringtonn Vallahi canım diyetisyen akrabamız olmasına rağmen pahalıya aldı da işte üç aylık paket varmış ondan faydalandım üç aylık 400 TL diyet listemi verdi şimdilik uyguluyorum gayet sakinim elim ayağım titremiyor güzel gidiyor
Osmnn_457 cileklisakiz doğru olurmu acaba sabahalrj peynir zeytin domates salata öğlen kayısı çayı leblebi ara öğün meyve akşamda altıda ne yaparsan 6 kaşık
sabriyeinalerkan Osmnn_457 diyet kişiye özeldir mutlaka tahlillerinize bakıp öyle yazmıştır o yüzden lütfen diyetinizi başkasıyla paylaşmayın herkesin diyeti farklı bünyesi farklı sizi zayıflatan başkasına kilo aldırabilir diyet
sabriyeinalerkan Osmnn_457 bende diyetisyenim ve hiç bir hastama tahlil ve form almadan bakmıyorum şekeri var mı acaba yok olmayabilir ama ailede var mı vücut yatkın mu hepsine bakıp öyle yazıyorum diyet kafaya göre 1 yumurta 1 kk beyaz peynir 10 zeytin değildir
elmaliturtam Osmnn_457 kan tahlili istemedi mi sizden ne biliyor şekeriniz Ya da başka bir rahatsızlığınız olmadığını da kafasına göre yazıyor listeyi
sabriyeinalerkan Osmnn_457 şaka mı bu 😂nasıl bir cevaptır hiç bir şey sağlıgınızdan kıymetli değil 5 dk ilk testen kimse yorulmaz ama yinele siz bilirsiniz umarım her şey yolunda gider ve sağlıklı şekilde kilo verirsiniz