Etipuff_Suratt_Bebikk Kızlar bebeğim 5 . Ay 20 gunluk kac gundur üzerinde huysuzluk var anlamadigim . Dis cikariyor olabilir mi . Bebeği diş çıkaran annelee sizin bebekleriniz bu dönemde ne yapiyorsu ve nasil anladiniz 🤔😔🧐
Ayseege6156 Etipuff_Suratt_Bebikk gece uyukusu diye birşey kalmıyor sürekli kucak istiyor hep mız mız iştahsız ve huysuz oluyor benim oğlum diş çıkartmadan bir hafta önce böyle başlıyor anlıyorum çıkaracağını
minikyavrumm Etipuff_Suratt_Bebikk bizim ki de 5 ay 6 günlük geceleri uyanmayan çocuk saat başı uyanır oldu şükür hemen emip geri uyuyo ama tabi ben çok yorgun düşünüyorum uyumam gerekirken uyuyamiyorum şimdi ne güzel bebiste uyuyorken bunyem de yoruldu diş cikariyo diye düşünüyorum ama görünürde bisey yok kehribar taşı diyolar ama bilmiyorum henüz almadım düşünme asamasindayim çok pahalı bide
Zlm Etipuff_Suratt_Bebikk benimki uykusunda sürekli mizildandi 3 gece sürdü sonraki gün dokununca hissediliyodu ama görünür hale gelmesi iki haftayı buldu birileri fark etsinde hediye alsın diye zor sabrettim kimseye söyleyemedim 😖 şimdi gülünce gorunuyo çok şirinler
Etipuff_Suratt_Bebikk Meltemavi salya hep var gibi bizde cunku hersey agiza goturuyo uyku duzeni yok oldu onceden ayakta sallayinca uyuyordu smdi agliyo bağırıyor hic istemiyo
Etipuff_Suratt_Bebikk minikyavrumm bizdede var bir huzursuzluk anlamadik aslında bizde bir hevesle kehribar aldık ama kullanmiyorz cunku bu dönemde herşeyi ağzına alıyo kirilabilir boynuna taksan boğulma tehlikesi var ona göre düşün al bence
Etipuff_Suratt_Bebikk minikyavrumm hea bilmiyorm ona göre ben bir soylim dedim 🤔birde dun internette okudum american pediatris araştırma grubuna gore pek ise yaramiyormus saydiklari salya giderici agri kesici vs . Gibi ozellikler satış icin kullaniyo falan diyordu bir onu da oku istersen😇
Etipuff_Suratt_Bebikk Zlm kimse fark etmedimi 😂bizimkini ya babasi ya ben fark ederm baska kimsemiz yok arkadaş ortami haric ailemiz baska sehirde
Sedakcby Etipuff_Suratt_Bebikk aşırı huysuzluk gece uyku denen bişey yok. Salya akması kakasi değişiyo benim bebeğimin günde 3 4 kere yapar yani sulu şekilde. Gözler kızarır diş etleri kızarır hiç bi şekilde memnun olmaz yani bi 3 5 gün
Etipuff_Suratt_Bebikk Sedakcby yaa benim kiz bu aralar kabiz , kabiz sıkıntısı mi dis mi anlayamiyorum ki dedigin gibi herkez dis cikarirken ishal olur falan diyo da o durum yok
Zlm Etipuff_Suratt_Bebikk babası ve ben gördüm ama biz sayılmıyoruz 😄 annemler görüntülü arama ile gördüler bir süre sonra gülünce gorunuyo ama zor sabrettim sonrada kayınvalidem gördü üstelik beş dakikalık mesafede haftada iki kere goruyo çocuğu ikisinede hediye aldircam 😁😁