Mihranimmm 22 aylik olacak kizim hemen hemen. Korkma davranışı var. Az önce uykudan pis, kork kork diyerek uyandi. Sakinleştirdim ama bir süredir böyle. Gunduz de odada tek kalınca korkarak yanımıza geliyor anne al ben kork diye. Ne yapmalıyım arkadaşlar?
SibelKaratepe Mihranimmm korkusunu görmezden gelmeyin yani korkulcak bişe yok vs gibi onu anladığınızı yanında olduğunuzu eviminde güvende olduğunu anlatın o yaş aralığında karanlıktan korkma hayvanlardan korkma yalnızlıktan korkma gibi olaylar gelişiyor normal yani benim oğlumda evde ayı var diyordu saniye yalniz kalmak istemiyordu oyunlar oynayarak rahatlama sağlayabilirsiniz. Mesela kendimiz üstünden örnek vereyim o aralar ayıdan korkuyordu ben komik bı ayı oluyordum o beni yeniyordu arkadaş oluyorduk vs zamanla üstesinden gelirsiniz.
Asel1naz2 Mihranimmm yanlız uyumayın karanlıktan korkar 2 yaş civarı bebekler öyle demişti doktor. Bizimki de ağlıyor du uykuda korkuyor du gece terörü dedi
2papatya Mihranimmm 18 aylık ikiz kızlarımdan biri bi ara yanıma korkarak geliyordu benim olduğum odadan çıkmak istemiyordu geceleri korkarak uyandı o dönem evde korktuğu şey elektrik sartelimiş oraya gelince uuu uuu yaparak kaçıyomuş meğer takip edin bakalım kendi halindeyken
Wolverine Mihranimmm telefon ile alakası yok zaten bu aylar korkuyu öğreniyorlar. Normal. Sürekli korkacak birşey olmadığını anlaticaksin, evi dolaşabilir odaları gösterebilir, babasının annesinin yanında olduğunu söyleyebilirsin.
Katy Mihranimmm izledigi bişeylerden oluyordur diye dusunuyorum. Geçen seneye kadar benım oglumda büyük olmasına rağmen sacma sapan seylerden korkardı. En basidi izledigi çizgi film vardı scooby doo ondanda korkardı. İzledigi bişeyden etkilenmiştir diye düşünüyorum. Konusun anlatin bi şekilde izah edin. Uyurken ninni acin veya masal acın telden kafası dagılsın Gun ıcınde ızledıgı seylere dikkat edin derim bazen içerisinde cok sacma sapan seyler cıkabılıyor
Nr1934 Benim oğlumda 28 aylik ondada başladı uyuturken dışardan gelen köpek seslerini duyunca yorganı üstüne çekiyor bana sarılıyor odada oturuken kapıyı kapatır köpek gelmesin der.Aslinda bizin bir köpeğimiz vardı 1 ay önce öldü köpeği sever mamasını verirdi gezdirdik. Neden şimdi korkuyor anlanadim.