Feyyyzza Bebelac gold 350 gr 85 lira olmuş.25 lira zammmm Allahtan da korkmuyorlar yeter artik bıktık. Ben bi sekilde alabiliyorum ama bebegine mama alamayıp hırsızlık yapan, kendini öldüren babalar anneler var. Yeterrrr gece gece sinirlerim tepeme çıktı
Angel_A Ikrazumra19 Gercektenmi kendimizden geçip bebeklerimizi düşünüyoruz ama biyere kadar yetiyorz n olcak böle Allah’ım
Ozlemparlak Feyyyzza yok artık ne zaman olmuş eczanede bugün 900 gram 105 liraya almış arkadaş bana da onu önerdi bu kadar uçuk olursa nasıl alalım gerçi bir 2.5 lira olmuş yağlar unlar şekerler sütler almış başını gidiyor umarım iyi bi zam gelir asgari ücrete daha kiraya da zam gelecek tek çocukla kalacağız bu gidişle öbürüne yetişmek zor
Feyyyzza Ozlemparlak bacım cocuk kelimesini daha agzımıza bile almıyoruz aman Allah durumu iyi olana versin
Angel_A Feyyyzza ben oturup ağlıyorum bazen biri okula gidiyor diğeri 2 yaşında n yapcaz diye hergun eşimle konuşuyoruz
Ozlemparlak Feyyyzza amin inşallah ama böyle giderse işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun neyi nereye yetiştirelim diye düşünmekten kendimize kuruş harciyamiyoruz kalmiyorki
Gmzhyt Ya gerçekten ya. Ikiz bide benim büyük kutu mama 4 gün gidiyo. Ayda dünya para yapiyo. Noluyo anlamiyorum ya.altindan nasil kalkicaz.
Ikrazumra19 Angel_A evet ucmus resmen yani kizim 20 aylik filan ama kucuk olanlar icin daha zor nolcak boyle
Angel_A Ikrazumra19 bende devam sütü alıyorum artık zorlancaz sanırım alanı ak duruma gelincegiz diye korkuyoruz geleceklerini dusunemiyorz o kadar çok endişe ediyoruzki