Elifsakin11 Kızlar benim sekiz aylık kızım var sezeryanla ile doğdu bugün hamile olduğumu öğrendim aranızda bu durumda olan varmı ?
Fatosveaselbebek Elifsakin11 gözünüz aydın ınsallah darısı bana bende hemen ardından istiyorum eltim 6 aylık oğlu varken hamıle olduğunu öğrendi sımdı ıkıncıyı kucagına aldı sezeryan Doğum yaptı sorun olmadı ama onun yan hastalıkları olduğu halde çok şükür bisey olmadan Doğumu yaptı suan ikiside saglıkla büyütüyor
Fatosveaselbebek Elifsakin11 çok kılo Almamaya dikkat edin sezeryan yerinin yeni ya gerilme oluyor ılk sezeryan yeriniz inceldikce Doğumu öne alıyorlar eltim 37 de Doğum yaptı
melis_duru Elifsakin11 benim görümcem de 8 aylık bebeği varken hamile kaldı, hiç sorun yaşamadı, hatta onun arkasına da 1 yıl sonra yine hamile kaldı, yine sorun olmadı, üçüz gibi büyüyorlar şimdi 😄
Merveksr Fatosveaselbebek maşallah ne cesaret ben birdaha çocuk düşünmüyorum 😂 Tabi her çocuk bir olmuyor benim oğlum feci yaramaz 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Elifsakin11 Ben psikolojik olarak hazır hissetmiyorum korkuyorum bı yandan da hiç beklemediğim bı anda oldu doktora sordum sakıncası yok dedi ama hayırlısı artık :) melis_duru