Nuryagmur_27 Merhaba anneler bebeğim emzik tutmuyor çok istiyorum emzik emmesini ama ne denediysem işe yaramadı emziğe tatlı şeyler batırdım verdim ama nafile. Ağzına koyar koymaz midesi bulanıyor nasıl tutturabilirim
Mevaaah Nuryagmur_27 nuk kaucuk emziğini denedinmi birde emizigi verdigin zamanla elinle destekle ve titret emmeye başlıyo o an alışana kadar devam et hep
Annecikkkkk Nuryagmur_27 benim kızım 50 günlük iken tuttu emziği ondan önce denemediğim yöntem kalmadı tutmadı.
Canangul Benim kızımda bebekken emzik almadi damarlı damaksiz çeşit çeşit aldim ama nafile sizin gibi bende çok uğramıştır baktım almadi bende zorlamamistim
Nuryagmur_27 Mevaaah denedim Bi ara emziğin üstüne tıklatınca emiyordu şuanda emziğin ağzına girmesiyle öğürüyor 😔
Deross Nuryagmur_27 sizce böyle bişey mümkün mü😀😀😀fen bilimleri öğretmeniyim inanın zeka ya akıl emzik gibi maddelere bağlı değil akıllı olmasını istiyorsanız bol bol kitap okuyun sohbet edin oyunlar oynayın..benim kayınvalidem de zorla emzik verdi bebeğim 2 aylık olmadan memeyi reddetti dönsün diye ne çabalar verdim cok üzüldüm cok ağladım emziği bırakınca memeye döndü çok şükür
tazeannee_ Nuryagmur_27 ben 1 ay vermek istemiyordum 1 günlükken hastanede ben uyurken vermişler başta öğürüyordu şimdi 28 günlüğüz 2 gündür istekli tutmaya başladı aventin emziğini tuttu hemen 🤗
Almi21 Nuryagmur_27 15 günlükten beri veriyorum uyku öncesi uykuya geçsin diye böyle alıştı uyuduktan sonra atıyor 2 ay 13 günlük istemeyince ağzını açmıyor o derece dudaklarını sıkı sıkı kapar 🤣 ama 15 günlükten beri ben elimle tuttum hep anca kendi tutuyor 2 emzik denedik birini öğürdü diğerini öğürmedi
aslansmomm Nuryagmur_27 benimde tutmadı hemde philips avent almıştım kesin tutar demişlerdi ağzına koyduğum gibi öğürüyor bazen kusuyordu hatta😂 Yani tutsalar güzel olur tabi ama sonra bıraktırmakta çok zor ve hem meme reddi yapıyor hem konuşmayı geciktiriyor falan zorlamıyorum artık bende saldım çok ağlayan bir bebek olmadığı için 😂