Beybikolarr 8 buçuk aylık kızım mamayı asla içmiyor biberonu görse kendini geriye doğru atıyor yada diliyle itiyor gece uyandığında emziriyorum ama tekrar kalkıyor haliyle sütüm fazla olmuyor dinlenmediğim için muhallebi tarzı şeylerde yemiyor mamayı bırakan var mı varsa ne veriyorsunuz gece yatmadan yada gece kalkınca
Deletedmom27337 Beybikolarr bnm kızımda 7 aylık olunca bıraktı mamayı uykusunda bile içiremedim. Şimdi 9 aylık tam 2 ay oldu. Gece ytmadan yoğurt yediriyorum bazen içine bisküvi rendeliyprum. Yanında meyve veriyorum. Güzelce uyuyor
Deletedmom27337 Beybikolarr ben mamayı bırakınca öğünleri artırdım devamlı bişeyler yediriyorum. Zaten acıkınca bnmkinin içinden bir minik canavar çıkıyor 😂
Beybikolarr Deletedmom27337 maalesef ki kızım hasta olduktan sonra iştahı kapandı birde üstüne diş dönemi geldi bağırış çağırış yedirmeye çalışıyorum oda pek mümkün olmuyor tiksindirmemek için
Deletedmom27337 Beybikolarr zor bir durum benm kız ağzını açmıyor bazen kafasını çeviriyor kırmızı balık falan açıyorum ona bakarken bitiriyor yemeğini birde öyle deneyin isterseniz. Ben artık yeterki yesin diyorum her yolu deniyorum
Beybikolarr Deletedmom27337 ah bende yapmam dediğim şeyleri yapıyorum bizde ceviz adamı açıyoruz öyle yiyor ama bu seferde onsuz yemeyecek diye endişe ediyorum pek açmak istemiyorum ana yemiyor diye üzülüyorum gerçekten çok ama çok zor bir durum ya 😔
Deletedmom27337 Beybikolarr dediğim gibi bnm mod artık yesin doysun. Biz artık hepsini ezberledik ceviz adam, karpuz adam, sar makara, kırmızı balık, araba dütdüt, çilli horoz vs vs 😂
Defneninannesie Beybikolarr gecıcı olabılıyor kızımda zaman zaman yapmıstı bıberonu faln koklayın mmanın tadına bakın .doktor teklif et demıstı ıcmdzse bur sure tozunu yıyeceklerıne kat Derdo ama bır sure sonra düzeldi kızım mama ıcmeye devam ettı
Beybikolarr Defneninannesie öyle yapıyorum artık bende zorlamıyorum içmek isterse veriyorum bakalım inşallah geçici bir durumdur