_YanakReisinAnnesii Nasıl bir süreç acaba deneyimlerinizi paylaşır mısınız cesaret edebilirsem ilerleyen senelerde düşünüyorum bu yüzden de merak ediyorum 🌸
Tugraninannesi _YanakReisinAnnesii birdaha çocuk düşünmüyorsan yaptır derim göğüs estetiği olanlar çocuk emziremiyor
_YanakReisinAnnesii Tugraninannesi tam araştırmadım daha çok yeni düştü aklıma çünkü 🤭 ben emzirilebildigini duymuştum ama yaptıran bir arkadaşımdan doktoru öyle söylemişti
Serife00 _YanakReisinAnnesii ben vazgeçtim bacım boş 90 beden zaten ben küçültme derdindeyim Allah benden alıp sana versin dengeleyelim 😂
Hazelnur29 _YanakReisinAnnesii ah ah büyüğün derdini bir bilseniz çok sinir oluyorum ani kilo alıyorum oda büyüyor sarkıyor istediğin sütyeni giyemiyorsun içi boş olucak güzel seksi bişey giycek olsan içine sığmıyor bel agrisi desen ayrı 😅😂elimde olsa hemen kucultucem
Serife00 _YanakReisinAnnesii boş 75 e razıyım allahım eminim çok güzel bir duygudur dekolteli giyimde küçük meme olmadı derdin yok 🥺
_YanakReisinAnnesii Hazelnur29 küçük olan büyütmek, büyük olan küçültmek istiyor galiba 🤭 bende en azından bi 85 90 olsun isterdim 😒🤭😂😂😂