Tugraninannesi Zeynepyaren inşallah hedefine ulaşırsın benimde yarın 1 hafta olacak başlayalı ben aralıklı oruç yapıyorum siz nasıl yapacaksınız
Merve Zeynepyaren 12 günde 4.100 gr verdim 🙈 sonra 1,5 daha verdim 1 ay olmadan 5600 verdim sizde yapabilirsiniz 😍
Zeynepyaren nur-nr_123 bende diyetisyen eşliğinde başladım verecez inşallah çok doğru bir zaman diyet için bahara arınmış bir şekilde gireriz inşallah
eilik Zeynepyaren Bende başlıyorum yarın ama diyetisyen eşliğinde 😂 Kendim yapmaya kalksam yapamam çünkü 😂
Leylaa_ Zeynepyaren Bende cuma günü başladım 4 gün oldu valla eşim annem gördüğün da aaa süzülmüşün göbeğin gitmiş diyor bende hissediyorum bi hafiflik var sanırım ödemlerimi atıyorum Perşembe günü randevum bakalım ne kadar vermişim
nur-nr_123 Zeynepyaren inşallah cnm bnm ya valal 65 kiloyum bn hamileliğimdede 65 kaldım ama evlilikten sonra kilo aldım normalde 55/54 düm hep
28arden Zeynepyaren bende istiyorum yaaa eski resimlerime bakıyorum imreniyorum şimdiki halimden igreniyorum ben napıcam yaa