Elifffko Merhabalar, bebeklerinize ek gıda olarak kıyma,kırmızı et, beyaz et ne oranda ve haftada kaç kere verıyosunuz
ssnnmm Elifffko et vermiyorum genelde ilikli kemik suyu yaptım onu katıyorum yemeklerine 10günde 1 falanda tavuk çorbası
Seymacr Elifffko haftada üç gün kırmızı et veya beyaz et veriyorum, ceviz büyüklüğünde kıyma kullanıyorum yemek ya da çorbalarında, ilikli kemik suyu da olmazsa olmazım. Bir kaç haftaya da kuzu gerdan vermeye başlıcam 8 aylık olucaz
Woody Elifffko tavuk hic vermiyordum o dönem. 20 aylik. Hala sayılı yemiştir. Erken ergenligin temel sebebi. En kötü ihtimalle kiymayı 1 ogun vermeye calisiyorum. Corbalarina katiyordum hep
Deletedmom27337 Elifffko yemeklerne çorbasına haşlanmış tavuk veya kıyma ekliyorum mutlaka. Haftada 1 gün tavuk köftesi 1 günde normal köfte 1 günde balık yediriyorum. Köfteler bizim 1 köftemiz boyutunda 1 tane
Grlnl Elifffko bugün doktoruma aynı şeyi sordum hafta da 1 kere et bir kere tavuk bir kere balık yiyebilir dedi gün olarak her çorbasına da kıyma koyabilirsin dedi bebeğim 8 aylık
BuzluKahve Elifffko tavuk hiç vermiyorum. Kıymayı sadece köfte olarak 1-2 kez. Haftada 1-2 yine pirzola yer. Bir gün de balık. Miktarına kendi karar veriyor
Elfydr Elifffko hergun 1 ceviz büyüklüğünde kuzu kıyma ile yapıyordum yemeklerini. Tavuk vermemiştim. Haftada 1 defa da balık.
Zhrabrk Elifffko kuzu kiymayi yemeklerine koyuyorum haftada 2 veya 3 sefer her corbasina ilikli kemik suyu koyuyorum. Tavugu köyden getirttim organik onuda haftada 1 veya 2 haftada 1 corba yapiyorum bazende didikleyip veriyorum suyuyla beraber. Tavuk verecekseniz eger kesinlikle marketten almayin ciddi hormon bozukluguna sebep oluyor guvendiginiz kasap varsa koy tavugu alin yada benim gibi koyde tanidiginiz varsa onun yetistirdiklerini alin.