Talhaninannesiii https://imgyukle.com/i/k9hfE6 Kızlar arkadaşımin gebelik testi sizce gebelik var mi varsa ultrason da keseyi görmek icin yeterli belirginlikte mi çizgiler 😍
Almi21 Talhaninannesiii var ama kese için net birşey değil bu beta ya baktırsn yüksekse zaten kesede görünür benim öyle olmuştu
Bebegimm1 Talhaninannesiii daha çok yeni benmde boyleydi sadece kan vermistim kese için de adetin gecmesini beklemistim
Umay12 Talhaninannesiii benimde böyle çıkmıştı daha 5-6 haftalık hamileymişim meğer.sanırım arkadaşınızda çok yeni hayırlı olsun 🌸
Talhaninannesiii Umay12 kacinci haftada veya günde kesen göründü canım senin ilk gebelik arkadaşım endiseli
hunilimomm Talhaninannesiii hayırlı olsun daha yeni ama var once kan versin ultrason da görmek için küçük daha
Umay12 Talhaninannesiii gittiğimde kesem görünmüştü. Bir iki hafta sonra da kalp atışını duymuştum canım ben yanlış hatırlamıyorsam tam olarak 6 hafta sonunda öğrenmiştim
Zlm Talhaninannesiii bir aylik falan olmusti sanırım aşağıdan muayine ile gorunmustu böyle iken iki haftalık hamileydim
Begonvil1 NiLDeRiN benim tam 4 haftalıkken idrarda çıkmıştı kanda da çıktı ama kese 6.haftada görüldü içindeki bebek de 7.haftada. Ve benim de 4.haftada pozitif idrar sonucum aynı bu şekilde hafif çizgiydi