Poyraz270721 Bebeğim 4,5 aylık bronşiolit olmuş doktor ventolin verdi yarım kullanıyorum kalanını dolapta muhafaza edip kullanabilir miyim yoksa atmalı mıyım ?
Nureylul Poyraz270721 ben kullanıyordum ama bir gün bekletme yapmıyordum 4 saatte bir aldığı için yarım yarım gidiyordum hava soğuk dolaba gerekte yok
Peraa Poyraz270721 biZ de aynı şekil ventolin ve cortair veriyoruz yarım veriyoruz dr buzdolabında bekletebilirsiniz demişti
Yasemin38 Poyraz270721 doktorunun önerisini uygula canım. Ventolin saatlik kullanılır yani 2 saatte 4 saatte 6 saatte doktor hangi şekilde tarif ettiyse o şekilde uygulanmalı
Poyraz270721 Peraa bizde ventolin ve cortair kullanıyoruz doktor nasıl kullanmanızı söyledi izotonikle seyreltilmeli mi ayrı ayrı mı verilmeli
Uzayiko Poyraz270721 benim bebeğimde bronşiolit oldu bizde ventolin kullanıyoruz 0,8 ml. doktor açıldıktan sonra 24 saat içerisinde kullanabilirsiniz dedi.
NilAsyaMom Poyraz270721 içerisinde 2 yaş altı kullanmayın yazıyordu. Ben yarısını buhar mak koyup yapıyordum. Ama serum fizyolojiği doktor günde 5 defaya kadar yapabilirsin demişti buhar mak koyarak. Buharı yap emzir demişti ki genzi aksın 👍🏻 Ben öyle yaprım